Drugi je to najveći uspjeh u povijesti koprivničkog prvoligaša. Finale kupa igrali su i 2007. godine kada su s ukupnih 2:1 poraženi od zagrebačkog Dinama. Ipak, te su sezone izborili nastup u pretkolu Kupa UEFA-e.

Nakon poraza na Rujevici s 2:1, Slaven Belupo s uvjerljivih je 3:0 pobijedio Rijeku na koprivničkom stadionu i plasirao se u finale Hrvatskog kupa.

Drugi je to najveći uspjeh u povijesti koprivničkog prvoligaša. Finale kupa igrali su i 2007. godine kada su s ukupnih 2:1 poraženi od zagrebačkih Dinama. Ipak, te su sezone izborili nastup u pretkolu Kupa UEFA-e.

Da bi izborili Europu farmaceuti će morati slaviti u finalu Kupa koje će se igrati 10. svibnja u Osijeku, ali o tome sada gotovo nitko ni ne razmišlja. Pobijediti bogatu i jaku Rijeku na ovakav način ne događa se svaki dan.

Na koprivničkom stadionu okupilo se gotovo 2500 ljudi. Bilo je i 500-tinjak navijača Rijeke. Atmosfera je bila jako lijepa.

Na tribinama se moglo vidjeti puno poznatih i manje poznatih lica. Bili su tamo i Boško Balaban, bivši napadač Dinama i Rijeke, ali i Zlatko Komadina, poraženi kandidat za predsjednika SDP-a iz Rijeke. Bio je u društvu koprivničke gradonačelnice Vesna Želježnjak (SDP).

Na tribini je bio i koprivničko-križevački župan Darko Koren, šef Carlsberga, koji je navijačima besplatno podijelio 500 točenih piva, Carsten H. Christensen i mnogi drugi…

Šteta što se finale neće igrati u Koprivnici. Stadion bi zasigurno ponovno oborio rekord.

čitam...