0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
gradonačelnik jakšić s mještanima vinice

FOTO Ove godine početak radova u Ulici Voćarski put i Ulici I Močilski odvojak, evo što će se još raditi
F

Ne propustite

Zborom građana Mjesnog odbora Vinica, u Društvenom domu Vinica, nastavljena je suradnja gradske vlasti s građanima.

Uz članove Vijeća Mjesnog odbora i mještane koji žive na području tog mjesnog odbora, zboru građana nazočili su i predstavnici Grada Koprivnice  gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Melite Samoborec, gradski pročelnici i direktori gradskih poduzeća Komunalac i Koprivničke vode.

Nakon uvodnog govora predsjednika Vijeća MO Josipa Galića, gradonačelnik Mišel Jakšić upoznao je mještane s aktivnostima koje su napravljene proteklih godina na području MO Vinica, a zatim je izložio projekte koji su u planirani u narednom periodu.

U protekle dvije godine na području Mjesnog odbora Vinica izvedeni su radovi u vrijednosti 3,9 milijuna kuna – rekonstrukcija distributivnog vodovoda u Ulici Vinica i izgradnja crpne stanice u Ulici kneza Branimira, rekonstrukcija vodovoda u Ulici I Močilski odvojak i Ulici Čomborov put, zatim je uređen dio kolnika u Ulici Čomborov put i Ulici Vinica te je izveden priključak kanalizacije u Voćarskom putu.

Foto: koprivnica.hr

Do kraja ove godine u planu je još početak radova asfaltiranja u Ulici Voćarski put i Ulici I Močilski odvojak te radovi na kanalizaciji područja Vinica čija je ukupna vrijednost 6.700.000,00 kuna, dok se za 2019. godinu planiraju radovi na uređenju Ulice Ivana Trubelje, Ulice II Vinički odvojak i Ulice Zvirišće.

Nakon Gradonačelnikovog izlaganja i izlaganja predsjednika Vijeća MO građani su postavljali pitanja nadležnim službama.

Tako su ukazali na česti problem oborinskih voda kod velikih kiša, na neuređene zelene površine nakon završenih radova, problem neasfaltiranih cesta s tog područja, uređenje ‘crne staze’ koju mještani koriste, nedostatak stupova javne rasvjete u pojedinim ulicama, uređenje zelenih otoka, uvođenje autobusne linije prema gradu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Divna prigoda

FOTO Biskup Radoš krstio peto dijete u obitelji Seleš, Ivana i Ivan: Izazovno je imati veliku obitelj, a djeca su stvarno najveće bogatstvo

Advent je u župi svetog Jurja u Đurđevcu počeo na najljepši mogući način, krštenjem petog djeteta u obitelji Ivane...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti