problemi

FOTO U pametnoj ulici oko šahta popucao asfalt, problem riješen u kratkom roku o trošku izvođača

Podsjetimo, ne tako davno, u listopadu prošle godine, zatekli smo djelatnike u Ulica hrvatske državnosti zatekli majstore koji trgaju asfalt i i dijelove pješačke staze, odnosno tlakavaca, jer su, vjerovali ili ne, zaboravili postaviti slivnike.

14:53h
0
Pametna ulica
Asfalt oko šahta je promptno popravljen // Foto: Ivan Brkić

Koprivnička famozna Pametna ulica već se našla u problemu. Popucao je, naime, asfalt oko šahta koji je nalazi u blizini hotela Podravina. Kako neslužbeno doznajemo, problem je zamijećen još jučer, a već danas je po hitnom postupku uklonjen.

Iz Grada su nam rekli da su poslali dopis izvođaču radova tvrtki Pavlic-Asfalt-Beton iz Donjeg Kraljevca na čiji je račun sanacija i napravljena te da će se, dok vremenski uvjeti dozvole, napraviti još jedna sanacija.

Očito je da su loše izvedeni radovi već počeli stizati na naplatu. Podsjetimo, ne tako davno, u listopadu prošle godine, zatekli smo djelatnike u Ulica hrvatske državnosti zatekli majstore koji trgaju asfalt i i dijelove pješačke staze, odnosno tlakavaca, jer su, vjerovali ili ne, zaboravili postaviti slivnike.

Tako se ova ulica pretvorila se u jednu od najduljih cestovno-građevinarskih saga u Koprivnici, za koju još uvijek nije održan ni tehnički pregled.