26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
2 kune za zdjelice pune

FOTO Pan i KTC donirali hranu napuštenim psima, akcijom prikupili 10 tisuća kuna, Nina Verčević: Dio ćemo darovati i drugim udrugama
F

Za svaku kupnju posebnog pakiranja Pan piva u KTC trgovinama izdvojene su dvije kune za nabavu hrane za pse. Ukupno je prikupljeno 2500 kilograma hrane koja je donirana udrugama za zaštitu životinja u Koprivnici i Požegi.

Ne propustite

Danas su djelatnici Carlsberga uručili Udruzi Šinterice dobrog srca 125 vreća hrane za pse. Naime, od studenog prošle godine provodila se akcija u kojoj su za svaku kupnju posebnog pakiranja Pan piva u KTC trgovinama, izdvojene dvije kune za nabavu hrane za pse. Ukupno je prikupljeno 2500 kilograma hrane koja je donirana udrugama za zaštitu životinja u Koprivnici i Požegi.

Uručenjem hrane za pse Udruzi Šinterice dobra srca, službeno je privedena kraju akcija 2 kune za zdjelice pune. Akcija kojom su skupljana sredstva za hranu za pse za dvije udruge koje se brinu za napuštene životinje naišla je na sjajan odjek kod ljubitelja piva. Naime, posljednjih mjeseci za svako kupljeno posebno pakiranje Pan piva u KTC trgovinama, izdvojene su dvije kune za nabavu hrane za pse.

Foto: Ivan Balija
Darko Petrović // Foto: Ivan Balija

– Došli smo do ideje da bi mogli na neki način pomoći udrugama s našeg područja koje se brinu za životinje, stupili smo u kontakt s našim curama iz Šinterica i tako je u studenom prošle godine krenula akcija “2 kune za zdjelice pune” u koprivničkom KTC-u – rekao je Darko Petrović, event manager poduzeća Carlsberg.

 

Hrana za pse, kako smo spomenuli, donirana je dvjema udrugama, tako je uz Šinterice donaciju primila i Udruga Sirius u Požegi.

Koprivničkoj udruzi dodijeljeno je 125 vreća pseće hrane u vrijednosti od pet tisuća kuna, odnosno ukupno je prikupljeno 10 tisuća kuna, čime je za skloništa osigurano 250 vreća suhe hrane. Ta hrana pomoći će psima za koje se udruge skrbe da siti dočekaju proljeće.

Foto: Ivan Balija
Nina Verčević // Foto: Ivan Balija

– Pozitivno smo se iznenadile kada su nam se javili i prihvatile smo taj vid suradnje s Carlsbergom, a dogovorili smo se sa njima kako ćemo dio donirane hrane za pse dati i raznim udrugama. Dio hrane će ići volonterima, dio će biti darovan Južnoeurposkoj pomoći za zaštitu životinja te udruzi Vau Vau iz Bjelovara – rekla je Nina Verčević, predsjednica Udruge Šinterica dora srca.

Spomenimo na kraju, u ovom trenutku Šinterice zbrinjavaju sedam pasa.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turistički doživljaj

Želite na rafting Dravom? Imamo datum, cijena je “bagatela” – požurite i prijavite se dok još ima mjesta!

U subotu 15. i nedjelju 16. lipnja najavljen je tradicionalni rafting Dravom - Hrvatskom Amazonom. Jedinstven je to doživljaj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×