nema više gratis parkinga

FOTO Pauk dežura ispred Martinovke, danas digao već četiri automobila

10:51h
0
Jedan od odveženih auta // Foto: Mario Kos

I danas su neki građani ignorirali znak postavljen na ulazu u dvorište i parkirali svoja vozila, a dolazak pauka pokrenuo je pravu uzbunu u zgradi.

Nakon što je Darko Grošić, vlasnik zemljišta ispred Martinovke, u utorak dao postaviti natpis da će se sva vozila parkirana na njegovom zemljištu premještati o trošku vlasnika, koji iznosi 300 kuna, danas se to zaista i počelo događati.

Nakon što smo jučer najavili da slijede kazne, danas je parking bio prazniji nego posljednjih mjeseci, kada su građani naveliko koristili blagodat besplatnog parkinga u centru grada.

Zabranjen parking // Foto: Matija Gudlin
Zabranjen parking // Foto: Matija Gudlin

No i danas su neki građani ignorirali znak postavljen na ulazu u dvorište i parkirali svoja vozila, a dolazak pauka pokrenuo je pravu uzbunu u zgradi.

– U trgovinu mi je došla mušterija, a prijateljica ju je čekala u autu i mušterija ju je samo pozvala da joj dođe dati mišljenje. No kad je izašla van, vidjela je da joj je pauk digao auto i počela plakati – rekla nam je šokirana djelatnica trgovine tekstilom u Martinovki.

Dosad su, prema riječima očevidaca, odvezena četiri automobila, a očekuje se da će se brojka povećati jer oni nesvjesni situacije i dalje dolaze i parkiraju pa možemo samo nagađati koja će biti brojka dignutih vozila do kraja dana.