26 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
poslovno-stambena zgrada

FOTO Radni strojevi pojavili se kod Martinovke, Grošić: Čistimo teren, ništa još ne gradimo, ali hoćemo čim pronađemo izvođača radova
F

Do kraja 2023. godine, u centru grada trebali bismo dobiti novu zgradu s 15 stanova, četiri poslovna prostora i podzemnom garažom, koja će biti namijenjena isključivo stanarima

Ne propustite

Kamion, bager i nekoliko radnika jutros se pojavilo ispred, odnosno iza zgrade Martinovke, gdje bi jednog dana trebala niknuti stambeno-poslovna zgrada s podzemnom garažom. Jasno, odmah smo pomislili da počinju radovi oko kojih trakavica traje već otprilike šest godina, no investitor Darko Grošić nam je pojasnio kako ćemo se za iste još malo strpjeti.

– Ma ne, malo ćemo samo raščistiti parkiralište, pomaknuti stupiće, kako bismo dovezli materijal koji će nam uskoro trebati. Što se tiče samih radova, vjerujem da će uskoro početi, ne mogu vam reći točan datum, ali znat ćete na vrijeme – rekao nam je Grošić.

U razgovoru vođenom prije otprilike četiri mjeseca rekao nam je da je građevinsku dozvolu dobio 2020. godine, no na istu je uloženo pet žalbi. Nakon što mu je projektna dokumentacija vraćena na ispravak dobio je i drugi put građevinsku dozvolu, na koju je uslijedila jedna žalba, ona obitelji Mjeda.

Martinovka radovi, Grošić
Foto: Ivan Balija

– Uložili su je u rujnu, ali mislim da tu nema neke osnove. Odgovor bi trebao dobiti u roku od 60 dana, ali nekako sumnjam, jer znamo svi kako to ide s našim državnim službama. Prošli put rješavali su žalbu pet mjeseci, a sad ćemo vidjeti. Ako ne dobijem odgovor do kraja godine, u siječnju ću im poslati požurnicu. Nevjerojatno je to da već dvije godine rješavam građevinsku dozvolu, ali sad je i to pri kraju, nadam se – rekao nam je Grošić krajem studenog.

Jutros nam je potvrdio da je i to riješeno, da ima građevinsku dozvolu, što znači da je dobio zeleno svjetlo za gradnju.

– No sad moram pronaći izvođača radova, kako bi mogao krenuti u posao. Ranije dok smo pričali već sam naglasio kako je to prilično veliki problem, no vjerujem da će se uskoro i to riješiti – ukratko nam je rekao na kraju.

S obzirom na lijepo vrijeme i dolazak proljeća, možemo pretpostaviti da će radovi krenuti kroz koji tjedan ili, pak, mjesec, što je i Grošićeva želja. Prema njegovoj računici, kompletno bi trebali završiti do kraja 2023. godine, kada ćemo u centru grada dobiti zgradu s 15 stanova, četiri poslovna prostora i podzemnom garažom, koja će biti namijenjena isključivo stanarima.

Martinovka radovi, Grošić
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kazna za smrznuti se

MLAD I BEDAST Pijan usred dana vozio Koprivnicom, nikad nije položio vozački – kad smo vidjeli kaznu i nama je bilo loše

Nesretni 25-godišnjak vjerojatno je doživio šok kad je vidio koliku kaznu za njega traži koprivnička policija zbog njegovih prometnih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×