24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
AKCIJA

FOTO Pfizerovo cjepivo protiv koronavirusa danas je u Križevcima primilo 930 građana
F

U srijedu 17. ožujka cijepljenje se nastavlja u Svetom Petru Orehovcu.

Ne propustite

Danas je nastavljeno cijepljenje stanovnika Koprivničko-križevačke županije. Županijski Stožer civilne zaštite objavio je kako je Pfizerovo cjepivo u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima primilo 930 građana.

Podršku akciji cijepljenja dali su župan Darko Koren i njegov zamjenik i načelnik županijskog Stožera Ratimir Ljubić, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn i njegov zamjenik i načelnik križevačkog Stožera Mario Martinčević, kao i predsjednica županijskog Društva Crvenog križa i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Đurđica Trbus te ravnateljica Županijskog Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla.

U srijedu 17. ožujka cijepljenje se nastavlja u Svetom Petru Orehovcu, i to za mještane općina Sveti Petar Orehovec, Kalnik i Gornja Rijeka. Priprema se, poručuju, i punkt u Goli za 19. ožujka te u Koprivnici 20. ožujka.

– Cilj je cjepivom ravnomjerno pokriti područje županije, a raspored ovisi o dinamici zaprimanja cjepiva. Županijski Stožer poziva građane da se za cijepljenje nastave prijavljivati kod svojih liječnika obiteljske medicine, zahvaljuje svim zdravstvenim djelatnicima na požrtvovnosti i trudu koji ulažu u provođenje cijepljenja, kao i u očuvanje zdravlja te poziva sve stanovnike da i dalje budu odgovorni i pridržavaju se svih epidemioloških mjera – poručuju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jednosmjenska nastava

PROJEKT KRENUO Najveća hrvatska škola, koprivnička “Braća Radić”, ide u dogradnju, cijena kao čitava škola na Podolicama

Osnovna škola Braća Radić nije samo najveća osvnona škola u našoj županiji nego vjerojatno i najveća u čitavoj Hrvatskoj....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×