prva liga

FOTO Podravkašice riješile Splićanke još u prvom poluvremenu pa u drugom nabijale gol razliku

Prije nekoliko dana također je objavljeno kako će na mjestu kružne napadačice ozlijeđenu Anu Debelić zamijeniti Aneja Beganović, slovenska reprezentativka.

18:42h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Nakon malo odmora od rukometa Podravkašice su se danas vratile prvenstvenim obavezama. Liga prvaka je apsolvirana, europska natjecanja nastavit će u EHF kupu, a današnji dan počeo je lijepom viješću, onom da je ugovor za još dvije godine produžila Dejana Milosavljević. Prije nekoliko dana također je objavljeno kako će na mjestu kružne napadačice ozlijeđenu Anu Debelić zamijeniti Aneja Beganović, slovenska reprezentativka.

Protivnice u dvorani Gimnazije danas su bile igračice ŽRK Splita, desetoplasirane momčadi lige. I krenulo je očekivano, nakon 10 minuta već je bilo +4 za Podravku, a do poluvremena prednost je narasla na veliki +15. Vrijedi istaknuti činjenicu da je Podravka promašila samo dva udarca u prvih 30 minuta, bilo je 24-9.

U drugom poluvremenu Podravkašice su nastavile puniti mrežu Splićanki pa je na kraju samo pitanje bilo s kolikom će razlikom pobijediti. Nakon dva odigrana poluvremena i 60 minuta igre semafor je pokazivao 38-18.

Najefikasnija bila je Karlovčan sa sedam pogodaka, pratila ju je Milošević sa šest golova. Vrijedi spomenuti i 17 obrana Ećimović.

Idući tjedan Podravka igra najveći hrvatski derbi protiv Lokomotive na svom terenu.

Prva HRL za žene, 12. prosinac, 17.30 sati

Podravka Vegeta – ŽRK Split 38-18

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW