IZ ENERGETSKOG RAZREDA D U RAZRED C

FOTO Potpisan ugovor za izvođenje radova na energetskoj obnovi škole Antun Nemčić Gostovinski

Početak izvršenja ugovora je predviđen za 14. travanj ove godine, a završetak izvođenja radova je u roku 160 dana od dana potpisa ugovora. Poslove stručnog nadzora nad izvođenjem radova obavljati će poduzeće Coart d.o.o . iz Koprivnice.

15:19h
0
Osnovna škola "Antun Nemčić Gostovinski" // Foto: www.koprivnica.hr

Grad Koprivnica energetski će obnoviti još jednu osnovnu školu u našem gradu, a radi se o Osnovnoj školi Antun Nemčić Gostovinski.


Naime, danas je potpisan Ugovor za izvođenje radova na energetskoj obnovi spomenute škole od strane gradonačelnika Mišela Jakšića i direktora tvrtke BISTRA d.o.o. Đurđevac Krešimira Habijaneca.

Početak izvršenja ugovora je predviđen za 14. travanj ove godine, a završetak izvođenja radova je u roku 160 dana od dana potpisa ugovora. Poslove stručnog nadzora nad izvođenjem radova obavljat će poduzeće Coart d.o.o . iz Koprivnice.

Radovi na energetskoj obnovi obuhvaćaju radove izolacije stropa prema tavanu, izolaciju vanjskih zidova i zamjenu vanjske stolarije, rekonstrukciju toplinske podstanice, ugradnju termostatskih ventila i radijatorskih prigušnica, izgradnju sustava ventilacije i hlađenja te daljinsko očitanje plinomjera i vodovoda. Izvršit će se i zamjena postojeće unutarnje rasvjete, ugradnja kompenzacije jalove energije, ugradnja kontrolnih mjerila električne energije te ugradnja sustava daljinskog očitanja za praćenje potrošnje.

Zgrada će iz sadašnjeg energetskog razreda D prijeći u planirani razred C.

Radovi na energetskoj obnovi škole sufinancirani su sredstvima u okviru projekta Operativnog programa Konkurentnost i kohezije 2014-2020 u okviru projektnih prijedloga „Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora“. Vrijednost radova iznosi 5.281.106,78 s PDV-om.

čitam...