13.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LOKALNA I REGIONALNA

FOTO Potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić sudjelovala na edukaciji za žene u politici
F

U okviru programa predstavljena je i inicijativa udruge Nismo same pod nazivom Nisi sama – ideš s nama, namijenjena ženama oboljelim od malignih bolesti kojima je potreban prijevoz na kemoterapije.

Ne propustite

Potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić sudjelovala je na edukaciji za žene u lokalnoj i regionalnoj politici koja se održala u Šibeniku, u okviru nastavka inicijative Hrvatske zajednice županija.

Inicijativu su podržale žene aktivne u regionalnoj politici, stvarajući mrežu za razmjenu iskustava kojom su povezani svi krajevi Hrvatske, bez obzira na političko opredjeljenje s ciljem osnaživanja i okupljanja žena aktivnih u lokalnoj i regionalnoj politici. Okupljanje je počelo prijemom kod župana Šibensko-kninske županije i predsjednika Hrvatske zajednice županija Gorana Pauka.

Edukacije vezane uz postavljanje ciljeva i vođenje efikasnih timova vodio je Sandro Kraljević, mag. psych. i pokretač inovativne platforme MIND LAB. Teme edukacija bile su: posljedice ne-postavljanja ciljeva, sedam ključnih faktora za ispravno postavljanje ciljeva, dvanaest koraka do ostvarenja, analiziranje stilova rukovođenja, rad s kolegama koji se opiru timskom rad te metode za rad u timovima u kojima ne postoji formalni voditelj.

Sudionice su razmijenile iskustva u okviru svog političkog djelovanja te donijele zaključke za nastavak suradnje i okupljanja. U okviru programa predstavljena je i inicijativa udruge Nismo same pod nazivom Nisi sama – ideš s nama, namijenjena ženama oboljelim od malignih bolesti kojima je potreban prijevoz na kemoterapije.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Detalj s prometnica

DALA JE SVOJE Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke!

"Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke", napisao je jedan pratitelj facebook stranice Uživo sa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×