dan osoba s down sindromom

FOTO Predivni Jan Jembrek stigao kod rukometašica u Podravkinu dvoranu i obasjao sve osmijehom

Trogodišnji dječak, prekrasnog osmijeha i bujne sjajne kosice otkrio je svoje talente našim curama, pomogao im u istezanju i pripremi za trening, puno ih nasmijavao te im naravno pokazao koliko je vješt u vježbanju i igrama s loptom.

13:16h
0
Foto: Ivan Brkić // RK Podravka Vegeta
Foto: Ivan Brkić // RK Podravka Vegeta

Današnji dan, 21. ožujka, službeno se uzima kao Svjetski dan osoba s Down sindromom.  Svake godine i Rukometni klub Podravka priključi se obilježavanju ovog jedinstvenog dana koji je posvećen onima koji imaju ljubavi i osmijeha za cijeli svijet.

Ove godine u RK Podravka Vegeti dan su obilježili na malo drugačiji način. U posjet curama na njihov subotnji trening je stigao Jan Jembrek sa svojim roditeljima Narcisom i Markom te sestrom Lanom. Trogodišnji dječak, prekrasnog osmijeha i bujne sjajne kosice otkrio je svoje talente našim curama, pomogao im u istezanju i pripremi za trening, puno ih nasmijavao te im naravno pokazao koliko je vješt u vježbanju i igrama s loptom.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Priču o njemu pročitajte OVDJE. Kako je bilo na treningu s Podravkom pogledajte u galeriji koju je klub objavio na svojim stranicama.

 

čitam...