17.3 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SASTANAK

FOTO Predstavnici mjesnih odbora zabrinuti prometnim problemima, Jakšić i Golubić ponudili rješenja
F

Načelnik koprivničke Postaje prometne policije Dalibor Marković tvrdi kako, prema statistikama, u Koprivnici nema kritičnih točaka glede prometnih nesreća.

Ne propustite

Predstavnici mjesnih odbora okupili su se u prostorijama Grada Koprivnice kako bi ukazali na prometne probleme i potrebu njihova rješavanja.

Dotaknuli su se brze vožnje kojom se ugrožavaju građani Starogradske i Bjelovarske ulice, zatim regulacije prometa i postavljanja prometnih barijera s ciljem usporavanja prometa, ostvarenja sigurnosti za sve sudionike, uređenje nepreglednih zavoja, postavljanje semafora na pješačkim stajalištima na Podravskoj magistrali te pješačkih prijelaza kod autobusnih stajališta u Miklinovcu i Reki.

Gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Tomislav Golubić ponudili su rješenje za svaki od problema, kao što su dodatna svjetleća upozorenja, nove pješačko-biciklističke staze ili izrade studija nove regulacije prometa.

– S početkom projekta Aglomeracija, neka će područja u našem gradu doživjeti velike promjene koje se tiču cjelovite komunalne infrastrukture, a samim time i prometne, koja će donijeti jednu novu dozu sigurnosti za sve naše građane, sudionike u prometu. Isto tako, u dogovoru s Hrvatskim cestama u nadolazećem periodu krećemo u velike infrastrukturne zahvate koji će ubrzati protok vozila na ulasku naš grad te podići kvalitetu, a prije svega sigurnost – kazao je Jakšić, prenose gradske stranice.

Načelnik koprivničke Postaje prometne policije Dalibor Marković tvrdi kako, prema statistikama, u Koprivnici nema kritičnih točaka glede prometnih nesreća.

– Policijski službenici svakodnevno svojim boravkom na terenu osiguravaju maksimalnu sigurnost svih sudionika u prometu, koristeći se pritom različitim preventivnim metodama, kao i suradnja sa prometnim i komunalnim redarstvom Grada – izjavio je Marković.

Sastanku su prisustvovali predsjednik MO Banovec Franjo Marković i član Domagoj Švabek, predsjednik MO Brežanec Goran Pakasin, predsjednik MO Ledinska Goran Perišić, zamjenik predsjednika MO Lenišće Davor Plahinek, predsjednica MO Starigrad Snježana Veličan, predsjednik Mo Štaglinec Mario Jagušić, zamjenica predsjednika MO Miklinovec Mirjana Tomaz i predsjednica MO Reka Kristinka Mikulić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×