6.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prijedlog programa rada

FOTO Razrađen plan sportskih aktivnosti za iduću godinu na Skupštini Zajednice sportova
F

Predsjednik Lovković kazao je kako je u 2018. godini planirano održavanje Europskog prvenstva u rukometu za kadete M18 koje će se održati u Koprivnici u prvoj polovici kolovoza, a nastavit će se i s provođenje projekta Mala sportska škola koji se provodi u suradnji sa zainteresiranim općinama i gradovima s područja Županije.

Ne propustite

Skupština Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u prostorima Županijske uprave održala je svoju redovnu sjednicu Skupštine, kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Sjednicu je otvorio predsjednik Zajednice sportova Stanislav Lovković te predstavio dnevni red kojeg su članovi jednoglasno prihvatili, a nakon biranja verifikacijske komisije predstavljeni su Prijedlog financijskog plana, kao i Prijedlog programa rada za 2018. godinu.

Što se Programa rada tiče, u njemu je definirano kako će se u narednoj godini održati četiri sjednice Upravnog odbora te dvije Skupštine na kojima će se raspravljati o aktualnoj problematici, a temeljem Pravilnika  kriterijima za raspodjelu financijskih sredstava, članicama će se u jednakim mjesečnim ratama prebacivati sredstva za sufinanciranje njihovog redovnog rada i planiranih programa.

Predsjednik Lovković kazao je kako je u 2018. godini planirano održavanje Europskog prvenstva u rukometu za kadete M18 koje će se održati u Koprivnici u prvoj polovici kolovoza, a nastavit će se i s provođenje projekta Mala sportska škola koji se provodi u suradnji sa zainteresiranim općinama i gradovima s područja Županije. I sljedeće je godine planirano provođenje izbora i proglašenja najuspješnijih sportaša, sportašica i ekipa, a nastavlja se i uspješna suradnja s Hrvatskim olimpijskim odborom, gdje će Zajednica sudjelovati u provođenju zajedničkih programa Aktivna zajednice i Od sportske škole do Olimpijskih igrama. Polaznici i voditelji Male sportske škole bit će uključeni u Olimpijski festival dječjih vrtića koji će se održati u svibnju 2018. godine.

U svom je obraćanju zamjenik Ljubić naglasio izuzetno dobru suradnju Županije i Zajednice sportova, pri čemu je posebno zahvalio na partnerskom odnosu u organizaciji svih sportskih događanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

privremeni rezultati

Obrađeno je preko 70 posto biračkih mjesta, HDZ ima 63 mandata, SDP 42, DP je pao za jedan

DIP je obradio preko 70 posto biračkih mjesta, a situacija na saborskim foteljama mijenja se iz minute u minutu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×