GORNJOGRADSKA STAZA

FOTO Sve je spremno za Nagradu Križevaca 2021., u Prigorje stižu najbrži hrvatski vozači

Gradonačelnik Mario Rajn, ujedno predsjednik Organizacijskog odbora moto utrke, zadovoljan je što će se ista organizirati i ove godine, i to u sklopu 1. Sportskog viKŽenda.

10:30h
0
Foto: Grad Križevci

Sprema se sportski spektakl koji će u nedjelju u Križevce dovesti najbrže vozače. Riječ je o moto utrci gornjogradskom stazom povodom čega je održana konferencija za medija.

Gradonačelnik Mario Rajn, ujedno predsjednik Organizacijskog odbora moto utrke, zadovoljan je što će se ista organizirati i ove godine, i to u sklopu 1. Sportskog viKŽenda, o kojemu smo pisali ovdje. Potvrdio je kako je gradsko vodstvo u suradnji s HŽ-om pripremio vlak Križevčanin kojim će svi zainteresirani u nedjelju imati priliku iz Zagreba doći po cijeni karte od 25 kuna.

Tajnik AMK-a i MK-a Križevci Stjepan Peršin predstavio je detalje programa, navevši discipline koje će se voziti. To su:: brzinci (125 SP, 3000 SST, 1000 SST, Big Boys), old timer klase (I-II-III-IV-V-VI-VII-VIII-IX-X) i skuteri (50, no limit, open).

Moto utrka za otvoreno prvenstvo Hrvatske i Kup HAK-a pod nazivom Nagrada Križevaca 2021. odvija se u organizaciji Motociklističkog kluba Križevci, a pod pokroviteljstvom Sabora Republike Hrvatske, Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca te u suorganizaciji brojnih tvrtki.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

čitam...