22.3 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IZVJEŠTAJNA SKUPINA

FOTO Vatrogasci DVD-a Reka proteklu godinu završili sa sedam intervencija, proslavljeno je i sedmo desetljeće postojanja društva
F

Na kraju skupštine priznanja za svoj rad primili su Zdravko Lončarek za 50 godina rada u DVD-u te Milan Manojlović i Martin Malogorski za 60 godina rada u DVD-u Reka. Saša Srbljan, Jurica Jagarinec i Dejan Šestak dobili su zahvalnicu JVP-a i VZG-a Petrinja za doprinos i pomoć u sanaciji posljedica od potresa

Ne propustite

Godišnje izvještajne skupine se raznih udruga ili pak DVD-a se još uvijek održavaju, a jedna se održala protekli vikend.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Reka ove je subote imalo 72. godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj je, naravno, predstavilo rezultate ostvarene u protekloj godini te planove za 2023.

Na samom početku, okupljeni su minutom šutnje odali počast nedavno preminulom Stjepanu Futaču, dugogodišnjem predsjedniku i zapovjedniku DVD-a te umirovljenom voditelju smjene u JVP-u Koprivnica.

Nakon uvodnog govora, predsjednice Martine Lončarić, svima se obratio Darko Lončarek, zapovjednik društva.

– DVD je lani intervenirao na sedam požarnih i tehničkih intervencija i to s 29 vatrogasaca. Društvo je lani obilježilo sedam desetljeća postojanja velikom svečanošću, a dobili su novo kombi vozilo, dok su svoje dotadašnje dali DVD-u Željezničar – rekao je.

Za istaknuti je kako su vatrogasci ovog DVD-a sudjelovali u svim događanjima i vježbama u organizaciji VZG-a Koprivnica, predsjednica Martina Lončarić uspješno je stekla zvanje vatrogasnog časnika, a mladež je nastupila na državnom natjecanju u Čakovcu.

Isto tako, cijele godine održavali su i modernizirali opremu te aktivno sudjelovali u svim događanjima u Reki.

Plan u ovoj godini je i dalje biti aktivno društvo koje organizira i sudjeluje u svim vatrogasnim aktivnostima, a kojima je operativna spremnost i dalje na visokoj razini.

Sva izvješća i planovi prihvaćeni su jednoglasno, a dobar rad pohvalili su i gosti.

Darko Jurković, dopredsjednik VZG-a Koprivnica, istaknuo je kako će zajednica uvijek pomagati svim društvima, bilo financijski, bilo logistički te zahvalio na visokoj operativnoj spremnosti zbog koje se na DVD Reku uvijek može računati.

Gradonačelnik Mišel Jakšić zahvalio je vatrogascima DVD-a Reka na sudjelovanju u svim aktivnostima, a posebno na intervencijama.

– Vi ste ekipa koja je spremna dati svoje slobodno vrijeme i energiju da bi sačuvali svoje mještane i mjesto, a samim time i sam grad. Sve planove ćemo maksimalno popratiti, a mogu reći da je lako dizati proračun i za VZG i sve DVD-e kad znamo da imaju sjajne ljude koji ostvaruju sjajne rezultate – rekao je gradonačelnik Jakšić.

Na kraju skupštine priznanja za svoj rad primili su Zdravko Lončarek za 50 godina rada u DVD-u te Milan Manojlović i Martin Malogorski za 60 godina rada u DVD-u Reka. Saša Srbljan, Jurica Jagarinec i Dejan Šestak dobili su zahvalnicu JVP-a i VZG-a Petrinja za doprinos i pomoć u sanaciji posljedica od potresa.

Foto: Grad Koprivnica i Sonja Markić
Foto: Grad Koprivnica i Sonja Markić
Foto: Grad Koprivnica i Sonja Markić
Foto: Grad Koprivnica i Sonja Markić
Foto: Grad Koprivnica i Sonja Markić
Foto: Grad Koprivnica i Sonja Markić
Foto: Grad Koprivnica i Sonja Markić
Foto: Grad Koprivnica i Sonja Markić
Foto: Grad Koprivnica i Sonja Markić

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×