Airsoft

FOTO Velika akcija na Kampusu sa 100 sudionika trajala je osam sati

11:30h
0
Airsoft Apsurdistan simulacija Koprivnica
Foto: Marko Hanžeković

Unatoč niskim temperaturama, igrači su uživali u zimskoj idili i igrali neprestano punih osam sati.

Airsoft udruga Podravina u subotu je organizirala je svoj prvi ovogodišnji jednodnevni susret koji se odigravao na već dobro poznatom prostoru Kampusa.

Na susretu je sudjelovalo oko 100 sudionika iz 20-ak klubova iz sjeverozapadne Hrvatske, a akcije nije nedostajalao.

Unatoč niskim temperaturama, igrači su uživali u zimskoj idili i igrali neprestano punih osam sati, još jednom pokazavši svoj entuzijazam bez obzira na vremenske uvjete.

Airsoft Apsurdistan simulacija Koprivnica
Foto: Marko Hanžeković

Airsoft udruga Podravina već četvrtu godinu za redom organizira susrete i natjecanja vezana uz airsoft, te radi na povezivanjima raznih aktivnosti koje imaju ili mogu imati veze s airsoftom.

– Ove godine krećemo sa jednodnevnim susretom te ćemo nastaviti kroz airsoft natjecanje u taktičkom pucanju, ANTP, promocijom za građane u centru grada. U planu je ponovno kamp za osnovnoškolce te za kraj godine tradicionalno veliki međunarodni susret pod nazivom OP NETTLE. Kao članica Hrvatskog airsoft saveza radit ćemo i dalje na promociji airsofta te jačanju članstva, kao i približavanje istog široj javnosti kako bi prikazali korisnost od istog ukoliko se na pravilan način iskorištava potencijal koji ova aktivnost može pružiti.  – rekao je Marijan Kereša, predsjednik Airsoft udruge Podravina.

U udruzi su i dalje otvoreni za  prijem novih članova te im se svi zainteresirani mogu javiti putem njihove facebook stranice.