7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ublažavanje mjera

FOTO/VIDEO Igrališta su ponovno mjesto igre, trke, cike i vike, mladi i stari jedva dočekali jurcanje na svježem zraku
F

Ne propustite

Danas su na snagu stupila još neka ublažavanja mjera protiv širenja koronavirusa. Tako su vrata otvorili frizeri, maseri, brijači, pedikeri i ostala uslužna zanimanja koja ostvaruju blizak kontakt, no također su otvorena i dječja te sportska igrališta.

Tako su i u Koprivnici uklonjene trake koje su posljednjih tjedana okruživale dječja igrališta, a roditelji i njihovi klinci odmah su iskoristili priliku za igru na svježem zraku.

I nešto stariji od danas mogu uživati na sportskim igralištima, a koševi na igralištu OŠ Antun Nemčić Gostovinski već su u pogonu.

Idući tjedan kreće treća faza ublažavanja mjera. Omogućit će okupljanja do deset osoba uz poštivanje mjera udaljenosti, kao i rad trgovačkih centara uz također pridržavanje mjera. Omogućit će se i rad predškolskih ustanova i osnovne škole od 1. do 4. razreda, kao i posebnih odjela učenika s poteškoćama u radu. Tu su i laboratorijske vježbe u visokom obrazovanju, kao i međužupanijske prijevozne linije te rad ugostiteljskih objekata na terasama uz posebne mjere. Omogućit će se i djelomični rad ugostiteljskih objekata glede smještajnih kapaciteta, a proširit će se i uvjeti izdavanja propusnica.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/289913472025040/

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×