spektakl snježnih pahulja

FOTO/ VIDEO Otvorena Koprivnička bajka, magična, čarobna i obasjana igrom boja, lampica i dječjeg veselja zbog lampiona i Djeda Mraza

Otvoreno je i klizalište novog i posebno lijepog oblika što je najviše razveselilo klinceze i klince, a klizalište je otvoreno nastupom Male sportske škole.

20:01h
0

I počela je još jedna Koprivnička bajka. Magična, čarobna, obasjana igrom boja, lampica i dječjeg žamora. Brojne Koprivničanke i Koprivničanci, ali ne i samo oni, skupili su se kako bi uveličali i otvorili ovu božićnu priču koja će trajati sve do kraja godine.


Koprivnički advent zaista izgleda bajkovito, a mirisi kobasica i vina mame baš svakoga. Tako je i Djed Mraz došao i najmlađima podijelio poklone. Spektakularno puštanje lampiona veselilo je i male i velike. A romantično raspoloženje uslijedit će i nastupom energične Nine Badrić koju svi očekujemo s nestrpljenjem.

Koprivničku bajku otvorio je gradonačelnik Mišel Jakšić, a sve to odvijalo se praćeno snijegom koji je padao i davao dodatan dašak božićnog raspoloženja.

Otvoreno je i klizalište novog i posebno lijepog oblika što je najviše razveselilo klinceze i klince, a klizalište je otvoreno nastupom Male sportske škole. Svi prisutni mogli su uživati i u nastupu Dječjeg zbora Tratinčica.

Stiže Djed Mraz

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 14. Dezember 2018

Koprivnička banka samo što nije počela ❤️

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 14. Dezember 2018

Puštanje lampiona 😍

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 14. Dezember 2018

čitam...