POSLJEDNJI POZDRAV

FOTO/VIDEO Kronikusi se opraštaju od legendarnog trenera Zlatka Saračevića

18:48h
0
received

Kronikusi, navijači rukometnog kluba Podravka, u ovim su se trenucima okupili ispred dvorane koprivničke Gimnazije gdje su zapalili svijeće i priredili bakljadu u spomen na preminulog trenera Zlatka Saračevića.

Kod ulaza u sportsku dvoranu otvorena je knjiga sjećanja u koju se upisuju svi oni na čiji je život legendarni trener ostavio trag. Kraj knjige stoje uplakane rukometašice i odaju počast svom treneru.

Kronikusi su danas na društvenoj mreži objavili emotivan status vezan uz prerani odlazak Zlatka Saračevića kojeg prenosimo u cijelosti:

– Danas smo jako tužni. Rukomet je neizostavni dio naših života, a posljednje tri godine doživjeli smo neke prekrasne trenutke sa Podravkom i ti trenuci ispunjeni su čarolijom zahvaljujući ljudima koji su bili oko nas. To nisu samo naši prijatelji s kojima smo navijali i pili pivo nakon tekme, nisu samo igračice koje igraju, već je tu i lik trenera, osobe s autoritetom koji upravlja cijelom koncepcijom te divne igre koja nama navijačima daje radost u pobjedi ili tugu u porazu. “SARAČEVIĆ ZLATKO!!!” skandirali smo mu s tribine, a on bi uvijek mahnuo. On je taj koji zna što će i kako će, kada mi drugi pojma nemamo što bi se dalo napraviti. Zlatko Saračević, legenda hrvatskog rukometa, jučer je nakon utakmice s Lokomotivom tragično preminuo. Ostat će nam u uspomeni kao trener koji je svojim radom ostavio trag u klubu i priuštio nam puno lijepih trenutaka kada ih nismo očekivali, puno pobjeda zbog kojih smo osjećali ponos u srcu jer je naša Koprivnica opet postajala rukometna metropola. To srce danas plače, natopljeno suzama jer smo izgubili velikog čovjeka. Počivaj u miru, dragi naš Zlatko, neka ti je laka hrvatska zemlja! – poručili su.