12.1 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Crazy Hill Trail

FOTO/VIDEO Ludbreška brdska utrka blatnom stazom izmamila osmijehe na lica 300 sudionika
F

Na 33 kilometra istaknula se Đurđevčanka, deveta Ivana Ivandija koja je utrku završila za 4:14h, dok su Koprivničanci Marko Jertec (AK Koprivnica) i Benyamin Vuk 16 kilometara istrčali odlični šesti za 1:21h i 12. za 1:26h. U minutu ga slijedi Luka Borčić iz Križevaca.

Ne propustite

Već tradicionalno blatnjav i trekingaškoj populaciji upravo zato prirastao srcu, uspješno je završen treći Crazy Hill Trail u Ludbregu. U dvije kategorije, onoj od 16 te onoj od 33 kilometra natjecalo se 290 ljubitelja trčanja prirodom i neuređenim terenom, iz raznih krajeva Hrvatske i susjedne Slovenije.

Prvi među muškarcima na velikoj stazi bio je Slovenac Marjan Zupančič s vremenom 2:46h, a slijede ga Matija Grabrovečki za 2:47h te Aleksandar Balažinec u roku 2:52h.

Od 26 žena u kategoriji, prva u cilj je utrčala Valentina Belović za 3:18h, druga Slovenka Viktorija Modrijan za 3:30h, a treća je bila Irena Smojver stigavši do cilja za 3:40h.

Na istoj stazi istaknula se i Đurđevčanka, deveta Ivana Ivandija koja je utrku završila za 4:14h, dok ju njen suprug Vjekoslav Ivandija slijedi s pol sata zaostatka.

Na utrci su uživali i dlakavi natjecatelji // Foto: Željko Oreški

 

Na maloj stazi prva trojica došla su za 1:16h, a to su bili Damir Balaško, Antonio Kleković i Hrvoje Barić, dok je prva žena Gabrijela Šalković istu stazu prešla za 1:34h. Druga među 53 žene bila je Varaždinka Alenka Horvat istrčavši stazu za 1:41h, a nepunu minutu iza nje došla je i njena sugrađanka i klupska kolegica Mateja Kaniški.

Trekingaši su jedva dočekali novu sezonu // Foto: Željko Oreški

Od žena iz Koprivničko-križevačke županije Martina Maloča završila je 18. za 2:12h, dok su njeni sugrađani Marko Jertec (AK Koprivnica) i Benyamin Vuk završili odlični šesti za 1:21h i 12. za 1:26h. U minutu ga slijedi Luka Borčić iz Krževaca, dok njegov sugrađanin Vilim Ivančan 16  kilometara pretrčava za 1:45h. Neki su i predivan dan odlučili iskoristiti za šetnju stazom, poput Vilimove sestre Diane i njene prijateljice Maje Baksa Žeđa.

Utrka je za kraj veljače i početak sezone završila u idealnim uvjetima – ugodnom sunčanom danu, svježem zraku i blatu do koljena te je izmamila osmijeh na lica svih sudionika koji su uz prikladnu nagradu u obliku krafni, uživali u prvim visibabama putem, kao prvim naznakama proljeća na ludim bregima u okolici Ludbrega.

Crazy Hill Trail 2017 // Video: Inot Klemenčič

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Umjetnik i tribun

[eTV] Avangardni umjetnik i osobenjak Korošec: Ljudi su bez glava, vesele se i feštaju, a mi tonemo

Sretan (77) rođendan našem osebujnom umjetniku i boemu, pučkom tribunu i pomalo filozofu, Koprivničancu Željku Korošecu! Gotovo da i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×