Podijeli objavu

Koprivnica je ovoga vikenda, nakon dugih 18 godina, domaćin Državnog prvenstva u mažoret plesu.

Pred prepunom dvoranom, svečnim defileom više od 700 mažoretkinja iz 23 grada danas je u dvorani Srednje škole otvorilo prvenstvo.

Natjecanje traje cijeli vikend, a proglašenje pobjednika je u nedjelju.

Natjecat će se u mažoret plesu u ekipnim kategorijama, solo i duetima, a za medalju će se ‘boriti’ i 45 koprivničkih mažoretkinja.

Državno natjecanje mažoretkinja
Foto: Ivan Brkić

Sve se održava u organizaciji Koprivničkih mažoretkinja, grada Koprivnice te Hrvatskog saveza mažoretkinja (HRSAM-a), čija je Snježana Sremec predsjednica.

– Emocionalno sam vezana uz naš grad te sam ponosna i zahvalna što je prepoznata vrijednost našeg rada, dok s druge strane imam čast i odgovornost već treći put obnašati dužnost predsjednice Hrvatskog saveza mažoretkinja te zahvaljujem kolegama na podršci da Koprivnica bude domaćin najljepših događanja ovoga vikenda – riječi su S. Sremec koja je poželjela sreću svim timovima i ugodno provedeno vrijeme u Koprivnici.

Natjecanje je otvorio, te svima poželio puno uspjeha, v.d. gradonačelnika Mišel Jakšić.

Ovim se povodm okupio i stari tim koprivničkih mažoretkinja iz zlatnog doba, koje su počele plesati prije 18 godina, a koje su popraćene pljeskom, u dvoranu uvele mlađe generacije.

Dobre vibre, emocija i pozitivne energije nije nedostajalo, a sudeći prema otvorenju, očekuje nas energičan vikend pun uzbuđenja.

Otvorenje 21. prvenstva hrvatske mažoretkinja

Posted by Epodravina.hr on Freitag, 21. April 2017

Podijeli objavu