Dočekale ih stotine navijača

FOTO/VIDEO Spektakularna biciklistička utrka Tour of Croatia projurila kroz Đurđevac i Koprivnicu

Nakon što su projurili kroz centar Koprivnice, krenuli su prema Kunovec Bregu, Cvetkovcu, Ludbregu i Ludbreškim Vinogradima, gdje će napraviti krug i vratiti se istim putem na koprivnički Zrinski trg.

16:33h
0
Foto: Matija Gudlin

Biciklisti koji se natječu na spektakularnoj utrci Tour of Croatia prošli su kroz Podravinu, ohrabrivani stotinama navijača koji su se okupili na raznim mjestima uz stazu.

Svjetske biciklističke zvijezde krenule su iz Osijeka oko 11.20 sati, na prvu etapu biciklističke utrke kroz Hrvatsku, dugu 227 kilometara. Natjecatelji su na svojoj dionici prošli kroz Pitomaču, Kloštar Podravski, Đurđevac, Virje, Novigrad Podravski i Koprivnicu.

Nakon što su projurili kroz centar Koprivnice ohrabrivani stotinama oduševljenih navijača, krenuli su prema Kunovec Bregu, Cvetkovcu, Ludbregu i Ludbreškim Vinogradima, gdje će napraviti krug i vratiti se istim putem na koprivnički Zrinski trg, gdje je cilj prve etape. Dolazak se očekuje oko 17 sati, a vjerojatno i nešto prije.

Utrka je pod visokim osiguranjem, a biciklističku dionicu čuva policija, hitna pomoć, servisna vozila, a sve iz zraka nadgleda helikopter.

Bicikliste su bodrili brojni navijači // Foto: Matija Gudlin

U Koprivnici, kojoj je pripala čast cilja prve etape sve je spremno za doček biciklista oko 17 sati, nakon čega će se održati proglašenje pobjednika.

Na gradskom trgu je postavljena pozornica, video zid, vatrogasni kran, kamioni medijskih kuća, šatori, logistika za vozače…

Uskoro ćemo vidjeti tko će osvojiti prvu etapu hrvatskog Toura i popeti se na postolje u Koprivnici, a dotad uživajte u našoj fotogaleriji i video zapisima te i dalje pratite utrku na ePodravina.hr.

Uskoro još više fotografija!

Tour of Croatia prolazi kroz Koprivnicu

Posted by Epodravina.hr on Dienstag, 18. April 2017

Prolazak Tour of Croatia kroz Zrinski trg

Posted by Epodravina.hr on Dienstag, 18. April 2017

Tour of Croatia – Koprivnica, Starčevićeva

Posted by Epodravina.hr on Dienstag, 18. April 2017

Tour of Croatia prošla kroz Đurđevac! Koprivnica ih napeto čeka!

Posted by Epodravina.hr on Dienstag, 18. April 2017