7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Renesansni festival

FOTO/VIDEO Spektakularni vatreni show, orijentalni ples sa sabljama i mistični noćni život uz baklje, mamili su uzdahe posjetitelja
F

Gosti su obilazili bedeme i na svakom uglu pronašli nešto za sebe, od viteških tabora, srednjovjekovnih jela i pića, izložbe divljači, viteških igara, srednjovjekovnih zabavljača, svirača do brojnih sadržaja za najmlađe te srednjovjekovnog prodajnog sajma.

Ne propustite

Vatrene majstorije Koprivničkih mušketira i haramija, nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Za svoj su nastup izmamili velik pljesak oduševljene publike, a brojni su posjetitelji već danas stigli iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva, na ovaj povijesni spektakl.

Renesansni festival je već sada potvrdio svoj status festivala s dušom, što su nam danas dali do znanja i oduševljeni uzdasi i divljenje na različitim jezicima.

Gosti su obilazili bedeme i na svakom uglu pronašli nešto za sebe, od viteških tabora, srednjovjekovnih jela i pića, izložbe divljači, viteških igara, srednjovjekovnih zabavljača, svirača do brojnih sadržaja za najmlađe.

Renesansni festival 2017 - noćne fotke
Orijentalni ples sa sabljama // Foto: Mario Kos

Na zaboravimo najveći srednjovjekovni prodajni sajam koji je vrvio sadržajima, dok su u večernjim satima svi uživali u mistici te noćnom životu pod mjesečinom i bakljama.

Renesansni festival
Vatreni Show // Foto: Ivan Brkić

Već sutra 10.30 sati, na Zrinski trg dolazi kralj Ludovik Anžuvinac, viteške skupine iz Hrvatske i inozemstva, a Kraljevska svita prema bedemima kreće u 12.30 sati.

Subota je dan najbogatiji brojim i atraktivnim sadržajima, a u 16 sati će se pokušati postaviti Guinessov rekord u testiranju parfema od koprive, koja je uz eliksire glavna tema festivala.

Renesansni festival
Mistični noćni život na bedemima // Foto; Ivan Brkić

U večernjim satima slijedi senzacionalan noćni napad na grad, uz gađanje vatrenim kuglama i strelicama, topovima, mušketama i arkebuzama.

Kako izgleda noćni život na Renesansi, pogledajte u fotogaleriji i videima portala ePodravina.hr, koji je ponosni medijski pokrovitelj festivala.

Kompletan program potražite ovdje.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10155678613849173/

https://www.facebook.com/renesansnifestival/videos/786803434818074/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

USPJEH

Antonio Kolar i Borna Bojkić opravdali očekivanja na državnom natjecanju iz informatike

Učenici Strukovne škole Đurđevac i ove su godine na državnom natjecanju iz informatike bili uspješni. U kategoriji razvoj softvera...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×