PREDLOŽILA PORA

GLASAJTE! Amazon of Europe Bike Trail i izgradnja šetnice na Šoderici, konkuriraju za najbolji županijski EU projekt

Uz Amazon of Europe Bike Trail, drugi predstavnik Županije u izboru za najbolji EU projekt je Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad

14:23h
0
Foto: KCKZZ

Amazon of Europe Bike Trail projekt je koji je u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji na prijedlog PORA-a Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije ušao u izbor za najbolji EU projekt.

Podsjetimo, izbor za najbolji županijski EU projekt organizira Hanza media u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr, uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Uz Amazon of Europe Bike Trail, drugi predstavnik Županije u izboru za najbolji EU projekt je Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad – u kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici. Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati 25. listopada 2022. na Danima regionalnog razvoja i fondova EU, a glas za naše projekte možete dati do 17. listopada OVDJE!

Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legradu kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici

Amazon of Europe Bike Trail – Koprivničko-križevačka županija u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW