0.3 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ovo se ne propušta

Golubovi, kunići, razne ptice, Koprivnica je za vikend centar malih životinja, izložit će ih se više od 400, dolaze višestruki prvaci Hrvatske
G

Izložba se može razgledati u Domu željezničara u petak od 14 do 20 sati, u subotu od 8 do 20 te nedjelju od 7 do 13 sati

Ne propustite

Udruga za zaštitu i uzgoj malih životinja ‘Podravina 2019’ Koprivnica priređuje drugu međunarodnu i međudruštvenu Izložbu malih životinja, koja će se održati od 2. do 4. prosinca u Domu željezničara u Koprivnici.

- Oglas -

Na izložbi će sudjelovati 53 izlagača iz raznih dijelova Hrvatske koji će predstaviti svoj uzgoj s preko 400 malih životinja. Izloženo će biti 200-tinjak golubova, 100-tinjak peradi i pataka, 70-ak kunića i 40-ak ptica.

– Svaki vikend negdje izlažemo, nedavno smo izlagali u Varaždinu zatim u Bjelovaru. Izložbe se trebaju održati do nove godine, inače se prakticiralo do veljače, a sad se svi boje bolesti, ptičje gripe i zabrane, pa se požuruje s izložbama da se održe do kraja godine – kazao je predsjednik Udruge za zaštitu i uzgoj malih životinja ‘Podravina 2019’ Koprivnica Željko Oroš.

Izložba se može razgledati u petak od 14 do 20 sati, u subotu od 8 do 20 te nedjelju od 7 do 13 sati, a o samoj kvaliteti izložbe govore i imena izlagača koji su višestruki prvaci Hrvatske u svojim granama uzgoja.

- Oglas -

– Prvi put smo sudjelovali na Renesansnom festivalu i bili smo stvarno iznenađeni kako su djeca bila oduševjena s malim zečekima. Cilj nam je privući mlađe članove. Uzgoj malih životinja je lijep, ali skup hobi. To je ljubav, ne može se novcima platiti – naglasio je.

Cijena ulaznice je simboličnih 10 kuna, a za djecu je ulaz besplatan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

HALO EPODRAVINA

FOTO Krkljanac u Kunovec Bregu, rampa je spuštena, auti stoje u koloni! Vozačica školskog autobusa: Kasnim pola sata, a djeca na zimi čekaju

Pravi krkljanac na željezničkom prijelazu događa se unatrag pola sata u Kunovec Bregu. Kako nam je javila čitateljica koja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti