17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Goran Međurečan predsjednik NK Koprivnice umjesto Vesne Želježnjak
G

Ne propustite

Goran Međurečan jednoglasno je u utorak izabran za predsjednika Nogometnog kluba Koprivnica.

Na izbornoj skupštini održanoj u press salonu Gradskog stadiona u Koprivnici Međurečan je naslijedio dosadašnju predsjednicu, koprivničku gradonačelnicu Vesnu Želježnjak.

U novi Upravni odbor kluba uz Međurečana su izabrani Vesna Želježnjak, Josip Pobi, Nedjeljko Potroško, Nediljko Baričić, Robert Kerovec, Robert Markulin, Ivan Dautanec, Tomislav Štimac, Josip Friščić, Marijan Plahinek, Zoran Gošek, Krešimir Zagorščak, Zdravko Petras, Milan Šarlija i Slavko Tucaković.

Nadzorni odbor čine predsjednik Krunoslav Godek te članovi Boro Milivojević i Ivan Sokolić.

Nazočnima se obratila Vesna Želježnjak koja je istaknula da je u njenom mandatu klub uspio „očistiti” minus od 700.000 kuna te je danas na pozitivnoj nuli.

Goran MeđurečanUz to, naglasila je kako suradnja sa Slavenom Belupom nema alternative te da neće doći do odvajanja nogometnih škola.

Upozorila je i na županijske klubove u koje nauštrb svog pravilnog nogometnog razvoja odlaze mladi igrači željni zarade.

– Kupuju se igrači, novac se daje na ruke, svi mi to znamo i svi šutimo, ništa ne poduzimamo. Neke stvari trebale bi se početi mijenjati – upozorila je Vesna Želježnjak.

I trener Koprivnice Zvonimir Kelek upozorio je da se mora inicirati suradnja s klubovima iz županijskih liga, koja danas uopće ne postoji.

– Osnova cijele priče je kvalitetan rad u Školi nogometa Grada Koprivnice. U Koprivnici i Slavenu Belupu trebali bi igrati najtalentiraniji mladi igrači s ovog područja – poručio je novi predsjednik Međurečan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×