Goran Međurečan predsjednik NK Koprivnice umjesto Vesne Želježnjak

20:42h
0
Dobro raspoloženje na skupštini Koprivnice: Josip Pobi, Siniša Fabijanec, Zdravko Petras, Zoran Gošek, Vesna Želježnjak i novi predsjednik Goran Međurečan // Foto: Koprivnica.net

Goran Međurečan jednoglasno je u utorak izabran za predsjednika Nogometnog kluba Koprivnica.

Na izbornoj skupštini održanoj u press salonu Gradskog stadiona u Koprivnici Međurečan je naslijedio dosadašnju predsjednicu, koprivničku gradonačelnicu Vesnu Želježnjak.

U novi Upravni odbor kluba uz Međurečana su izabrani Vesna Želježnjak, Josip Pobi, Nedjeljko Potroško, Nediljko Baričić, Robert Kerovec, Robert Markulin, Ivan Dautanec, Tomislav Štimac, Josip Friščić, Marijan Plahinek, Zoran Gošek, Krešimir Zagorščak, Zdravko Petras, Milan Šarlija i Slavko Tucaković.

Nadzorni odbor čine predsjednik Krunoslav Godek te članovi Boro Milivojević i Ivan Sokolić.

Nazočnima se obratila Vesna Želježnjak koja je istaknula da je u njenom mandatu klub uspio „očistiti” minus od 700.000 kuna te je danas na pozitivnoj nuli.

Goran MeđurečanUz to, naglasila je kako suradnja sa Slavenom Belupom nema alternative te da neće doći do odvajanja nogometnih škola.

Upozorila je i na županijske klubove u koje nauštrb svog pravilnog nogometnog razvoja odlaze mladi igrači željni zarade.

– Kupuju se igrači, novac se daje na ruke, svi mi to znamo i svi šutimo, ništa ne poduzimamo. Neke stvari trebale bi se početi mijenjati – upozorila je Vesna Želježnjak.

I trener Koprivnice Zvonimir Kelek upozorio je da se mora inicirati suradnja s klubovima iz županijskih liga, koja danas uopće ne postoji.

– Osnova cijele priče je kvalitetan rad u Školi nogometa Grada Koprivnice. U Koprivnici i Slavenu Belupu trebali bi igrati najtalentiraniji mladi igrači s ovog područja – poručio je novi predsjednik Međurečan.