11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAMIJENIO JASMINU PAVLOVIĆ

Goran Pakasin preuzeo Koprivničko-križevački HNS
G

Nakon što je dosadašnja predsjednica Jasmina Pavlović iz osobnih razloga dala ostavku na sve stranačke funkcije, Pakasin je županijski HNS preuzeo kao jedan od dva potpredsjednika.

Ne propustite

Temeljem odluke Predsjedništva Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije, a u skladu sa Statutom HNS-a, u predstojeće parlamentarne izbore županijsku organizaciju vodit će kao v.d. predsjednika Goran Pakasin, dosadašnji potpredsjednik koprivničko-križevačkog HNS-a.

Nakon što je dosadašnja predsjednica Jasmina Pavlović iz osobnih razloga dala ostavku na sve stranačke funkcije, Pakasin je županijski HNS preuzeo kao jedan od dva potpredsjednika budući da drugi, Danimir Kolman, obnaša i dužnost načelnika Općine Rasinja.

Kako je HNS u punom jeku priprema za parlamentarne izbore koji se održavaju za mjesec dana, Gorana Pakasina kao v.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke organizacije očekuje nemali posao, a brojnih aktivnosti stranke diljem Koprivničko-križevačke županije sasvim sigurno neće nedostajati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šesteročlani bend

Predstava u centru: Uz zanimljiv projekt Teatra Poco Loco nastavlja se Proljeće u Koprivnici, dođite sutra na Zrinski trg

Manifestacija Proljeće u Koprivnici počela je 21. ožujka, a sutra se nastavlja predstavom na otvorenom. Povodom Svjetskog dana kazališta, Grad...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti