ZAMIJENIO JASMINU PAVLOVIĆ

Goran Pakasin preuzeo Koprivničko-križevački HNS

Nakon što je dosadašnja predsjednica Jasmina Pavlović iz osobnih razloga dala ostavku na sve stranačke funkcije, Pakasin je županijski HNS preuzeo kao jedan od dva potpredsjednika.

12:03h
0
Foto: ŽO HNS-a KKŽ

Temeljem odluke Predsjedništva Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije, a u skladu sa Statutom HNS-a, u predstojeće parlamentarne izbore županijsku organizaciju vodit će kao v.d. predsjednika Goran Pakasin, dosadašnji potpredsjednik koprivničko-križevačkog HNS-a.


Nakon što je dosadašnja predsjednica Jasmina Pavlović iz osobnih razloga dala ostavku na sve stranačke funkcije, Pakasin je županijski HNS preuzeo kao jedan od dva potpredsjednika budući da drugi, Danimir Kolman, obnaša i dužnost načelnika Općine Rasinja.

Kako je HNS u punom jeku priprema za parlamentarne izbore koji se održavaju za mjesec dana, Gorana Pakasina kao v.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke organizacije očekuje nemali posao, a brojnih aktivnosti stranke diljem Koprivničko-križevačke županije sasvim sigurno neće nedostajati.

čitam...