11 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAMIJENIO JASMINU PAVLOVIĆ

Goran Pakasin preuzeo Koprivničko-križevački HNS
G

Nakon što je dosadašnja predsjednica Jasmina Pavlović iz osobnih razloga dala ostavku na sve stranačke funkcije, Pakasin je županijski HNS preuzeo kao jedan od dva potpredsjednika.

Ne propustite

Temeljem odluke Predsjedništva Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije, a u skladu sa Statutom HNS-a, u predstojeće parlamentarne izbore županijsku organizaciju vodit će kao v.d. predsjednika Goran Pakasin, dosadašnji potpredsjednik koprivničko-križevačkog HNS-a.

Nakon što je dosadašnja predsjednica Jasmina Pavlović iz osobnih razloga dala ostavku na sve stranačke funkcije, Pakasin je županijski HNS preuzeo kao jedan od dva potpredsjednika budući da drugi, Danimir Kolman, obnaša i dužnost načelnika Općine Rasinja.

Kako je HNS u punom jeku priprema za parlamentarne izbore koji se održavaju za mjesec dana, Gorana Pakasina kao v.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke organizacije očekuje nemali posao, a brojnih aktivnosti stranke diljem Koprivničko-križevačke županije sasvim sigurno neće nedostajati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×