19.9 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Grad Koprivnica kreće u izradu razvojne strategije
G

Ne propustite

U četvrtak, 3.travnja 2014. u Gradskoj je vijećnici održan prvi radni sastanak gradskih upravnih odjela, institucija i poduzeća vezan uz izradu razvojne strategije Grada. Gradski upravni odjel za održivi razvoj i europske poslove vodi i koordinira pripremu Razvojne strategije Grada Koprivnice 2014.-2020.

Svrha je izrade startegije – pridonijeti uspješnom i učinkovitom upravljanju razvojem, kao i doprinjeti pripremi tijela gradske uprave i ostalih nositelja razvoja za učinkovito korištenje strukturnih fondova Europske unije.

U pripremi pojedinih dijelova strategije sudjelovati će ekspertne radne grupe sastavljene od predstavnika drugih gradskih upravnih tijela, trgovačkih društava u vlasništvu Grada i institucija značajnih za provedbu politika regionalnog razvoja u Gradu Koprivnici, te cijenjeni stručnjaci iz pojedinih područja.

Savjetničku podršku pružat će konzultantska tvrtka Razbor d.o.o. u sklopu projekta “Campus” koji Grad Koprivnica provodi sa Panonskim Sveučilištem.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×