19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
međunarodni dan muzeja

Gradski muzej Križevci današnji Dan muzeja obilježit će dvjema izložbama
G

Putem Youtube kanala Gradskog muzeja građani mogu razgledati izložbu „120 godina Veterinarskog zavoda u Križevcima“ ili pak vidjeti kasnobrončanodobno nalazište Kalnik – Igrišče

Ne propustite

Obilježavanju Međunarodnog dana muzeja priključio se i Gradski muzej Križevci koji je pripremio niz programa, a uz to, za sve građane danas je besplatan ulaz u Likovnu galeriju i Gradski muzej Križevci.

Putem Youtube kanala Gradskog muzeja građani mogu razgledati izložbu „120 godina Veterinarskog zavoda u Križevcima“ ili pak vidjeti kasnobrončanodobno nalazište Kalnik – Igrišče. Također, u atriju Likovne galerije harfistica Doris Karamatić pripremila je program pod nazivom Relaxing Harp – filmski soundtrack.

Obilježavanje Međunarodnog dana muzeja podržao je gradonačelnik Mario Rajn koji se posebno osvrnuo na temu ovogodišnjeg obilježavanja Budućnost muzeja: Oporavak i ponovno osmišljavanje istaknuvši kako se to poklapa „sa svim nastojanjima da Gradskom muzeju osiguramo značajno veći prostor u našoj Županijskoj palači za koju smatramo da bi bilo adekvatno mjesta da proširimo i da možemo sve eksponate adekvatno prezentirati“.

Na kraju je svim djelatnicama i djelatnicima Gradskog muzeja Križevci čestitao Međunarodni dan muzeja.

Cilj ovog dana je skrenuti pozornost široj javnosti na kulturnu baštinu i ulogu muzeja u njenom komuniciranju pa kroz razna događanja muzeji promoviraju svoj rad.

Foto: krizevci.hr
Foto: krizevci.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Roadpol

KOPRIVNICA Gotovo svaki deseti vozač vozi pod utjecajem alkohola, rekorder biciklist u pola bijela dana s 3,41 promila

Kao što je i najavila koprivničko-križevačka policija, u proteklih tjedan dana obavili su pojačani nadzor u prometu u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×