14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradsko vijeće/Zoran Gošek (SDP) ponovno izabran za predsjednika, Sinjeri i Forjan potpredsjednici
G

Ne propustite

Gradsko vijeće održalo je konstituirajuću sjednicu na kojoj je većinom glasova odlučeno kako će mu na čelu i dalje biti Zoran Gošek (SDP).

Protiv su bila dva vijećnika, i to Siniša Bosanac i Darko Tetec iz redova Laburista. Za potpredsjednike su pak izabrani Sandra Sinjeri (SDP) te Ernest Forjan (HDZ), i to jednoglasno.

Kako je već prije bio najavio, šef koprivničkih Laburista Siniša Kavgić svoje je mjesto prepustio Siniši Bosancu, a umjesto gradonačelnice Vesne Želježnjak u Vijeću će sjediti Hrvoje Matijević (SDP).

Inače, četiri protokolarne točke dnevnog reda dopunjene su trima, i to imenovanjem predsjednika i članova potrebnih odbora. Tako je na čelu Odbora za gospodarstvo, razvoj grada i zaštitu okoliša Stanislav Biondić (HDZ), Odbora za financije Sandra Sinjeri (SDP), a Odbora za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Helena Hećimović (SDP).

Konstituirajućoj sjednici prisustvovali su gradonačelnica Vesna Želježnjak (SDP), te njeni zamjenici Mišel Jakšić (SDP) te Melita Samoborec (HNS).

Svoj su novi mandat novi-stari vijećnici ovjekovječili zajedničkom fotografijom ispred Gradske uprave.

Kako stvari stoje, čekaju ih zanimljive sjednice, tim više što vladajući imaju tanku većinu od 11 vijećnika, a oporba 10.
Ipak, ako je vjerovati Ernestu Forjanu koji je obećao kompromisnu suradnju, dogovora oko pitanja koja su za dobrobit svih građana Koprivnice ne bi smjelo nedostajati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×