6.8 C
Koprivnica
Utorak, 27. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
susret

Hana Živko i Nika Sačer predstavile rad koprivničkog dječjeg gradskog vijeća
H

Ne propustite

U nizu radionica stekle su nova iskustva za još aktivnije sudjelovanje djece u lokalnoj zajednici, upoznale se s različitim programskim oblicima djelovanja dječjih vijeća u drugim sredinama te imale priliku za druženje s dječacima i djevojčicama koji unapređuju dječju participaciju u Hrvatskoj.

Hana Živko, dječja koprivnička gradonačelnica, i Nika Sačer, članica koprivničkog dječjeg gradskog vijeća, sudjelovale su na 12. susretu dječjih vijeća Hrvatske koje se održalo jučer, u ponedjeljak, i prekjučer, nedjelja, u Zaboku.

Tamo su svojim vršnjacima prenijele iskustva o radu koprivničkog dječjeg vijeća koje se po stažu ubraja među najdugovječnije u zemlji.

Usto, u nizu radionica stekle su nova iskustva za još aktivnije sudjelovanje djece u lokalnoj zajednici, upoznale se s različitim programskim oblicima djelovanja dječjih vijeća u drugim sredinama te imale priliku za druženje s dječacima i djevojčicama koji unapređuju dječju participaciju u Hrvatskoj.

Susret dječjih vijeća Hrvatske organizirali su Savez društava Naša djeca Hrvatske i Grad Zabok u partnerstvu s Koordinacijskim odborom akcije Grad Zabok – prijatelj djece, Krapinsko-zagorskom županijom i Društvom Naša djeca Zabok koje je bilo odličan domaćin djeci i voditeljima iz 14 mjesta iz raznih dijelova Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na svu sreću

Učenik koji je danas skočio s prvog kata škole nalazi se izvan životne opasnosti

Izvijestili smo danas o učeniku koji je stradao u padu s prvog kata Osnovne škole u Ludbregu. Kako doznaje Dnevnik.hr,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×