ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Hlišć odlučio derbi Tehničara i Borca, Ferdinandovac rutinski pobijedio Legrad

Đurđevački Graničar put pobjede tražio je u Grubišnom Polju.

19:20h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Pet utakmica 2. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica odigrano je danas.

Fokus podravske javnosti bio je na Starome bregu u Cvetkovcu gdje je Tehničar ugostio Borac. Podsjetimo, riječ je o utakmici klubova koji su se prošle sezone natjecali u Trećoj HNL Sjever, odnosno Prvoj ŽNL, a što su nam najavili bivši igrači Tehničara koji sada nose dres Imbriovca Nikola Krušelj i Nikola Grabar. I u njemu su minimalno poraženi. Prvo poluvrijeme, tijekom kojega je Tehničar bio bolji, završilo je bez pogodaka. U nastavku se Borac podignuo, imao inicijativu i stvorio prilike. No, nisu zabili, dok domaćini jesu. Pogodio je Hlišć i osigurao tri boda za Tehničar, kao i novi poraz za Imbriovec.

Đurđevački Graničar put pobjede tražio je u Grubišnom Polju. Nisu se Picoki baš dobro proveli kod Bilogore 91, aktualnog prvaka. Naime, Grubišnopoljci su ih savladali s 2:1.

Još jedan županijski derbi odigravao se u Ferdinandovcu. Istoimeni domaćin dočekao je legradski Graničar. Nakon što je u prvome kolu jednom poentirao, danas je to Karan učinio dvaput, ponovno se prometnuvši u glavnog golgeter. Treći pogodak Ferdinandovčana dodao je Đipalo. Konačni rezultat, dakle, 3:0.

Ostale rezultate pogledajte u nastavku. Kolo će sutra biti kompletirano ogledima Graničara iz Bušetine i kloštranske Mladosti te predavačkog Dinama i Pitomača.

Četvrta NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, 2. kolo, 4. i 5. rujna, 17 sati:

NK Tehničar – NK Borac 1:0
NK Bilogora 91 – NK Graničar (Đ) 2:1
NK Čazma – NK Slatina 2:1
HNK Suhopolje – NK Garić (G) 0:1
NK Ferdinandovac – NK Graničar (L) 3:0
NK Graničar Bušetina – NK Mladost Kloštar / nedjelja
NK Dinamo Predavac – NK Pitomača / nedjelja