20.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Holy i Hodak uskoro u Koprivnici
H

Ne propustite

Na kraju Bjelovarskog kulturnog ljeta bjelovarska publika imala je priliku upoznati i družiti se s dvjema „vješticama” Mirelom Holy i Sonjom Hodak, auricama knjige Komunikacijske (strategije) magije koja je predstavljena u Bjelovaru.

Bez straha od bilo kakve inkvizicije u jednom od najmlađih hrvatskih gradova, gošće su se sasvim opustile i zadovoljno podijelile svoje „vještičje moći” s publikom koja nije previše pitala, ali je zato pozorno slušala.

Knjiga je izazvala veliki interes u javnosti, jer na neuobičajen način, zaodjenuta u „vještičji look”, govori o ozbiljnim temama. Plod je višegodišnje poslovne suradnje dviju prijateljica koje je povezalo nekoliko branši u kojima su radile novinarska, PR-ovska i politička. Sve su to teme o kojima Mirela Holy i Sonja Hodak govore u svojem komunikacijskom priručniku, jednostavnim i razumljivim rječnikom u kojem se našao i pokoji vulgarizam. A nema ih ništa više no što ih koristimo u svakodnevnom rječniku, i bilo bi licemjerno izbjegavati ih – kažu autorice.

Na pisanje knjige ponukala ih je spoznaja da se u Hrvatskoj komunikacija premalo planira, poslovni svijet tek u maloj mjeri koristi strateško komuniciranje, a upravo je ono jamstvo uspjeha. Na koji način to mijenjati, koje alate koristiti i zašto je komunikacija magična govorile su bjelovarskoj publici, među kojima su bili političari, novinari, kulturnjaci i svi oni koje na bilo koji način zanima kvalitetno komuniciranje.

Predstavljanje knjige „Komunikacijske (strategije) magije” Mirele Holy i Sonje Hodak organizirali su Podružnica Središnje Hrvatske HUOJ-a i bjelovarska Udruga „Revolucija”.
Tom prilikom dogovorena je i suradnja s podružnicom u Koprivnici, tako da se zanimljiv nastup dviju pravih “coprnjica” očekuje već u listopadu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×