12.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hodak i Holy o komuniciranju i politici
H

Ne propustite

Koprivničanci su pokazali veliki interes za temu komuniciranja Predstavljena knjiga

U organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (podružnica Središnje Hrvatske) u Rooster pub u Koprivnici jučer je 31. listopada na samu Noć vještica održano predstavljanje knjige Sonje Hodak i Mirele Holy “Komunikacijske strategije magije”. Radi se o knjizi koja modernim i pitkim jezikom progovara o najvažnijim osnovama uspješnog komuniciranja. Predstavljanje je začinilo i izlaganje o koprivničkim coprnjicama koje je pripremila Vesna Peršić Kovač.

Autorice su pojasnile koliko je bitno planirano komuniciranje te što točno obilježava političko komuniciranje u Hrvata. Mirela Holy je istaknula kako bez iskrenosti i otvorenosti nema dobrog političkog i javnog komuniciranja. Sonja Hodak dotaknula se i svoje novinarske karijere te objasnila kako je često zbog dosta iracionalnog straha propitivanje autoriteta u javnosti nepopularna navika.

Nakon pitanja iz publike autorice su potpisivale knjige te provele večer u druženju s brojnim ljubiteljima pisane riječi. Bila je to i prilika da predsjednica Podružnice Melita Pavlek pozove komunikatore da pristupe Udruzi koja intenzivno radi na reputaciji struke te stalnom usavršavanju komunikatora i svih onih koji rade u poslovima odnosa s javnošću.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×