hrvanje

Hrvačice i hrvači Podravke donijeli dva zlata i tri bronce s PH u slobodnom načinu hrvanja

U konkurenciji djevojčica Aleksandra Blažek je u kategoriji do 46 kilograma osvojila prvo mjesto dok je Lana Nogić u kategoriji do 54 kilograma ovaj puta ostala bez plasmana.

08:29h
0
Foto: HK Podravka
Foto: HK Podravka

Druga polovica mjeseca rujna i gotovo cijeli listopad uz još poneke odlaske na Međunarodne turnire gotovo da je rezerviran za Prvenstva Hrvatske su slobodnom načinu hrvanja.

Tako je proteklog vikenda u Zagrebu, odnosno u subotu, dvorani SŠD Peščenica održano prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za uzraste starijih djevojčica i dječaka. Pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca i Saše Šprema, hrvački klub Podravka se u konkurenciji 150 natecatelja iz 23 kluba predstavio sa dvije djevojčice i devet dječaka.

U konkurenciji djevojčica Aleksandra Blažek je u kategoriji do 46 kilograma osvojila prvo mjesto dok je Lana Nogić u kategoriji do 54 kilograma ovaj puta ostala bez plasmana. Kod dječaka Ivan Benko bio je prvi u kategoriji do 44 kilograma dok stariji mu brat Josip u kategoriji je do 75 kilograma ovaj puta bio treći.

Do medalje brončanog sjaja došli su Karlo Mijatović i Patrik Raknić. Karlo u kategoriji do 75 kilograma, a Patrik u kategoriji do 52  kilograma. Borna Ljubić nastupom u kategoriji do 52 kilograma završio je na petom mjesto dok nažalost bez plasmana ovaj puta ostali su Filip Šprem u kategoriji do 52 kilograma, Marko Špernjak u kategoriji do 57 kilograma, Ivan Čordaš i Ivan Adžaga u kategoriji do 62 kilograma.

S jednim zlatnim i tri brončana odličja, ekipa Podravke u ekipnom plasmanu uzrasta starijih dječaka zauzela je odlično drugo mjesto.

čitam...