Humana Nova s unikatnim i recikliranim hrvatskim proizvodima u Ludens teatru

07:31h
0
Socijalna zadruga Humana Nova ponudit će svoje proizvode prije Ludensove predstave // Foto: Koprivnica.net

Koprivnički Ludens teatar prepoznao je važnost podupiranja razvoja lokalne zajednice pa će tako u petak, 31. siječnja u suradnji sa Socijalnom zadrugom Humana Nova u predvorju kazališta ponuditi posjetiteljima mogućnost kupovine hrvatskih, unikatnih i recikliranih proizvoda proizašlih iz kreativne radionice Humane Nove.

– Dođite i vi u Ludens teatar, Dom mladih Koprivnica s početkom u 18 sati gdje ćete imati priliku vidjeti i kupiti kvalitetne i inovativne tekstilne proizvode od ekoloških i recikliranih materijala te svakom vašom kupovinom podržati rad društveno isključenih osoba koje su taj proizvod i izradile – ističu iz Humane Nove, dodajući kako se na taj način aktivno pomaže u očuvanju prirode, smanjenju siromaštva te se podupire održivi razvoj lokalne zajednice.

Za kraj napominju kako je u svaki proizvod utkana ljubav osoba koje su ga i izradile, što je idealna prilika za daljnje širenje ljubavi i u mjesecu koji se popularno naziva mjesecom ljubavi. Ujedno članovi Socijalne zadruge najavljuju i predstavu Ludens teatra „Žene u crvenom”, koja će se održati 31. siječnja u 20 sati.

Predstava je to Davora Špišića s odličnom glumačkom postavom – igraju Vera Zima, Dubravka Ostojić, Jelena Hadži-Manev i Lada Bonacci, a upravo ulogom u ovoj predstavi, Vera Zima je odlučila proslaviti 40-u godišnjicu svog umjetničkog djelovanja.