Slavimo prvi rođendan s našim čitateljima

Hvala vam što ste postali dio velike ePodravina online obitelji i učinili nas najčitanijim medijem u županiji

12:00h
0
Slavimo prvi rođendan // Foto: ePodravina.hr

Vašu pažnju i vaša srca nismo dobili preko noći. Portal ePodravina.hr rezultat je dugogodišnjeg rada i truda, ali prvenstveno ljubavi prema novim tehnologijama s jedne strane i novinarstvu s druge strane.

Portal ePodravina.hr postoji tek godinu dana, a već je vaša nezaobilazna destinacija svaki dan, nekoliko puta na dan. U kratkom vremenu postali smo najčitaniji i najutjecajniji online medij na području cijele Koprivničko-križevačke županije i šire.

Naša je redakcija spoj mladosti i iskustva, nepristranih novinara i fotoreportera koji prate sva događanjastvaraju kreativne priče, zanimljive kolumne, fotografije te autorske tekstove koji vam donose pogled u društvo i zajednicu.

No vašu pažnju i vaša srca nismo dobili preko noći. ePodravina.hr – Podravina i Prigorje na dlanu, rezultat je dugogodišnjeg rada i truda, ali prvenstveno ljubavi prema novim tehnologijama s jedne strane i novinarstvu s druge strane.

S Partyloopom i popularnim forumom, počeli smo prije 14 godina, da bi se 2008. godine rodio prvi ozbiljan gradski portal na području županije Koprivnica.net, u čijih smo šest godina postojanja dosegli impresivan broj čitatelja.

Prvih je godina sam spomen na portal izazivao nevjericu i čuđenje, oglašivača nije bilo ni u primisli, no to je samo bio znak da smo ispred svoga vremena te da se ništa veliko ne postiže od danas do sutra.

Malo pomalo, uz puno odricanja, neposustajanja i pozitivnog poslovnog duha rodila se ePodravina, danas vodeći županijski medij, na kojem se oglašavaju i velike i male tvrtke te na taj način najbrže i najefikasnije dolaze do najvećeg broja potencijalnih korisnika njihovih usluga.

Prvu smo puhnuli, nek ih bude još puno // Foto: ePodravina.hr
Prvu smo puhnuli, nek ih bude još puno // Foto: ePodravina.hr

No ePodravina ne znači kraj portala Koprivnica.net, već proširenje sadržaja i kvalitete sadržaja na cijelu županiju i šire. U našem su fokusu cijela Podravina i Prigorje, Koprivnica, Križevci, Đurđevac, sve općine te Ludbreg i Pitomača. Čitate nas u baš svakom gradu pa i najmanjem mjestu, pa i u cijeloj Hrvatskoj, a često nam posjeti dolaze i iz inozemstva.

Portal ePodravina.hr moderan je medij u digitalnom dobu, brz, multimedijalan i uvijek otvoren prema vama, našim čitateljima. Želimo vam prvi pružiti najbitnije informacije, činjenice i objektivno mišljenje. Donosimo novosti iz područja gospodarstvapolitike, društva, sporta, kulture, želimo vas prvenstveno informirati, a onda i zabaviti te poticati na čitanje. Naši vam novinari i fotoreporteri svakodnevno pružaju brz, precizan i pravovremen sadržaj koji će utjecati na vaše kritičko mišljenje.

A da nas volite čitati, potvrđuju brojke koje svakodnevno mjerimo putem Google analyticsa i Gemiusa.

ePodravina ima vrtoglavih 380 tisuća posjeta i još vrtoglavijih 1,7 milijuna otvorenih stranica mjesečno. Uzevši u obzir broj stanovnika na teritoriju koji pokrivamo, čitaju nas svi oni koji u svojim kućanstvima ili mobilnim aparatima imaju internet, a takvih je sve više.

Tako i mi iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, bilježimo rapidni rast čitanosti, što nas veseli i tjera da budemo još bolji, kvalitetniji, opsežniji, zanimljiviji, inovativniji.

Da bi cijeli sustav funkcionirao te sve informacije bile pristupačne, pregledne i uvijek dostupne, brine Kosinus, tvrtka u čijem je portal vlasništvu.

Iako dnevno primamo stotine mailova, Facebook poruka, pitanja, zamolbi trudimo se nikoga ne zapostaviti i svima dati ono što nam najviše nedostaje – svoje vrijeme.

Našim dragim čitateljima čestitamo prvu godišnjicu, jer bez vas i vaših klikova portal ne bi imao smisla.

Čitajte nas i na našem Facebook profilu na kojem nas već prati 14.000 ljudi, komentirajte, lajkajte, šerajte, ne ustručavajte se reći što mislite i postanite dio velike ePodravina.hr online obitelji.

Vaša redakcija: Martina Maloča, Irena Sabolović, Kristina Kos, Mateja Makar, Vlatka Ernečić, Matija Gudlin, Sanjin Bojić, Admir Sinani, Mario Kiš, Ivan Brkić i Mario Kos te vaši kolumnisti Hrvoje Šlabek, Goran Šafarek, Dražen Sačer, Hrvoje Petrić.