I ove godine trčali za one koji ne mogu

05:55h
0
Koprivnički sudionici zadarske utrke // Foto: IPA Koprivnica

Četiri člana Kluba IPA kojima su se pridružila dva člana i jedna volonterka Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra” grada Koprivnice te predstavnica Programa „JAKO” za Koprivničko-križevačku županiju trčali su utrku „Wings for Life World Run” u Zadru.

Oko 4000 sudionika, među kojima i Goran Solić, Mirela Andrašić, Nataša Friščić, Renato Begović, Dražen Magdić, Igor Balaško, Sonja Hlebar i Akvila Petras Kovačić, startalo je Wings for Life World Run u Zadru, ispred Sv. Donata, pruživši tako svijetu, koji je uživo pratio utrku, jedinstvene slike hrvatske ljepote.

Utrka je bila humanitarnog karaktera, a sve prikupljene startnine usmjerit će se u Zakladu Wings for Life koja se bavi naprednim istraživanjima ozljeda leđne moždine.

U utrci je sudjelovalo preko sto tisuća trkača iz cijeloga svijeta, a trčalo se na 35 lokacija u svijetu, na šest kontinenata i 13 različitih vremenskih zona i sudionicima je predstavljalo veliko uzbuđenje biti dio nečega tako velikoga.

Koprivnički sudionici utrke zahvalili su Koprivničko-križevačkoj Županiji, Zajednici športova Koprivničko-križevačke županije i Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Koprivnice na pruženoj pomoći i potpori.

čitam...
Loading...