KNJIŽNICA I ČITAONICA

Irena Kovačić predstavila svoj putopis koprivničkoj publici

Knjiga Moj put Camino otisnuta je u 300 primjeraka i zbog veliko interesa čitatelja očekuje se njeno drugo izdanje.

08:47h
0
DSC
Foto: Prioriti

Koprivničanka Irena Kovačić predstavila je koprivničkoj publici svoj putopis Moj put Camino. Promocija je održana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović. Na događanje, prvo u nizu nakon dužeg vremena u knjižničnim prostorijama, okupilo se, uz prethodnu rezervaciju mjesta, 25 zainteresiranih za tematiku hodočašća na najpoznatiju svjetsku rutu Camino de Santiago.

Irena Kovačić

Irena Kovačić na svoje je prvo životno hodočašće krenula u ožujku 2019. godine. Nakon prehodanih 818 kilometara u 31 dana vratila se doma, a kad je nastupila pandemija, za prvog lockdowna u travnju prošle godine, sve je doživljaje s puta prenesla na papir.

U sat vremena promocije Irena je publici prenijela svoje dojmove i uputila ih u detalje kako se pripremiti, odakle uopće krenuti s planiranjem puta, ali i brojne dogodovštine koje su je pratile duž 818 kilometara dugog puta.

Publici se putem video veze obratila i Anja Novak, lektorica i urednica knjige s kratkim osvrtom na knjigu, dok je odlomke iz knjige čitala je Ema Matić Pavlović.

Knjiga Moj put Camino otisnuta je u 300 primjeraka i zbog veliko interesa čitatelja očekuje se njeno drugo izdanje.