13.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KNJIŽNICA I ČITAONICA

Irena Kovačić predstavila svoj putopis koprivničkoj publici
I

Knjiga Moj put Camino otisnuta je u 300 primjeraka i zbog veliko interesa čitatelja očekuje se njeno drugo izdanje.

Ne propustite

Koprivničanka Irena Kovačić predstavila je koprivničkoj publici svoj putopis Moj put Camino. Promocija je održana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović. Na događanje, prvo u nizu nakon dužeg vremena u knjižničnim prostorijama, okupilo se, uz prethodnu rezervaciju mjesta, 25 zainteresiranih za tematiku hodočašća na najpoznatiju svjetsku rutu Camino de Santiago.

Irena Kovačić

Irena Kovačić na svoje je prvo životno hodočašće krenula u ožujku 2019. godine. Nakon prehodanih 818 kilometara u 31 dana vratila se doma, a kad je nastupila pandemija, za prvog lockdowna u travnju prošle godine, sve je doživljaje s puta prenesla na papir.

U sat vremena promocije Irena je publici prenijela svoje dojmove i uputila ih u detalje kako se pripremiti, odakle uopće krenuti s planiranjem puta, ali i brojne dogodovštine koje su je pratile duž 818 kilometara dugog puta.

Publici se putem video veze obratila i Anja Novak, lektorica i urednica knjige s kratkim osvrtom na knjigu, dok je odlomke iz knjige čitala je Ema Matić Pavlović.

Knjiga Moj put Camino otisnuta je u 300 primjeraka i zbog veliko interesa čitatelja očekuje se njeno drugo izdanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili 1200 dolara

FOTO/VIDEO Zoran i Valentino u jednom danu razvili aplikaciju za razdvajanje otpada: Spavali smo tri sata, a koristili smo i umjetnu inteligenciju

U siječnju je koprivnički Enter bio mjesto zanimljivog okupljanja za sve ljubitelje tehnologije, programiranja i kreativnih ideja. Tamo je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×