Budi Fit

Iskoristite lijepo vrijeme: U subotu nas u koprivničkom parku očekuju besplatne sportske vježbe

Dobrodošao je svatko, a potrebno je samo ponijeti ručnike i vodu.

14:27h
0
Budi FIT
Budi FIT // Foto: bazeni-koprivnica.com

U Gradskom parku u Koprivnici u subotu će se s početkom u 10 sati održati Sportsko rekreativna zona Budi FIT. Kroz program se razvijaju gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.

Vježbače pod stručnim vodstvom kineziologa sportskog centra Cerine očekuje kombinacija aerobnog vježbanja te intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu te izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina. Na vježbe je potrebno ponijeti ručnike i vodu.

Sportsko rekreativna zona Budi FIT održava se u sklopu aktivnosti „Volonteri u parku“, projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda. Za sve ljubitelje zdravog načina života Sportski centar Cerine u Budi fit Zoni pobrinut će se da svatko od vas dobije dozu pozitivne energije kroz različite programe treninga i oblike vježbanja.

Iz Cerina mole sve prisutne da se strogo pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa te da drže međusobni razmak od dva metra.