11.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ivan Kolar odličan na turniru olimpijskih nada u pištolju
I

Ne propustite

090326-ivan-kolar-mNa trećem turniru Olimpijskih nada u gađanju standard zračnim oružjem strijelci S.Š.K. Podravka ostvarili su rezultate koji se mogu nazvati od prosječnih do odličnih. U disciplini standard zračna puška -muški nastupili su Hrvoje Verbić (544 kruga), Tomislav Harambašić (543 kruga) te Filip (471 krug) i Matija Verbić (475 krugova). Filip i Matija Verbić u potpunosti su svojim rezultatom opravdali nastup na turniru s obzirom na njihove godine, iskustvo i činjenicu da im je ovo bio prvi nastup u disciplinama međunarodnoga programa. Tomislav Harambašić sa 543 otpucana kruga i osvajanjem dvadeset i četvrtog mjesta ostvario je podbačaj od minimalno sedam krugova i šest mjesta u ukupnom plasmanu. Hrvoje Verbić sa za njega skromnim rezultatom od 544 kruga osvojio je tek dvadeset i treće mjesto.

U disciplini standard zračna puška-žene natjecateljka S.Š.K. Larisa Musić nastavila je niz loših nastupa na natjecanjima otpucavši za nju skromni rezultat od 383 kruga i plasiravši se na deveto mjesto.

Jedina svijetla točka u nastupu strijelaca S.Š.K. Podravka na III turniru Olimpijskih nada bio je Ivan Kolar u disciplini standard zračni pištolj. Otpucavši rezultat od 536 krugova Ivan Kolar uspio je ostvariti plasman na treće mjesto u konačnom plasmanu natjecatelja standard zračnim pištoljem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

LENTULIS

FOTO Dejan i Melita stan u središtu Virja prenamijenili u spa oazu s četiri zvjezdice, gostima nude biljar, VR naočale i sve za uživanje:...

Priča o ruralnom turizmu u Podravini sve se više kotrlja i sve više ljudi odlučuje se turistima ponuditi smještaj....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti