19 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ivan Kolar odličan na turniru olimpijskih nada u pištolju
I

Ne propustite

090326-ivan-kolar-mNa trećem turniru Olimpijskih nada u gađanju standard zračnim oružjem strijelci S.Š.K. Podravka ostvarili su rezultate koji se mogu nazvati od prosječnih do odličnih. U disciplini standard zračna puška -muški nastupili su Hrvoje Verbić (544 kruga), Tomislav Harambašić (543 kruga) te Filip (471 krug) i Matija Verbić (475 krugova). Filip i Matija Verbić u potpunosti su svojim rezultatom opravdali nastup na turniru s obzirom na njihove godine, iskustvo i činjenicu da im je ovo bio prvi nastup u disciplinama međunarodnoga programa. Tomislav Harambašić sa 543 otpucana kruga i osvajanjem dvadeset i četvrtog mjesta ostvario je podbačaj od minimalno sedam krugova i šest mjesta u ukupnom plasmanu. Hrvoje Verbić sa za njega skromnim rezultatom od 544 kruga osvojio je tek dvadeset i treće mjesto.

U disciplini standard zračna puška-žene natjecateljka S.Š.K. Larisa Musić nastavila je niz loših nastupa na natjecanjima otpucavši za nju skromni rezultat od 383 kruga i plasiravši se na deveto mjesto.

Jedina svijetla točka u nastupu strijelaca S.Š.K. Podravka na III turniru Olimpijskih nada bio je Ivan Kolar u disciplini standard zračni pištolj. Otpucavši rezultat od 536 krugova Ivan Kolar uspio je ostvariti plasman na treće mjesto u konačnom plasmanu natjecatelja standard zračnim pištoljem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

Općina Đelekovec slavi rođendan, bit će koncerata pod šatorom, fine besplatne hrane, a žene će se natjecati u sportu

Dani općine Đelekovec ove godine obilježit će se brojnim događanjima, a sve će trajati od 27. svibnja do 13....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×