6.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Izdata brošura o turističkim zbivanjima u 2009. godini
I

Ne propustite

090306-tz-kalendar-mŽupanijska turistička zajednica izdala je dvojezičnu brošuru, na hrvatskom i engleskom pod nazivom Kalendar zbivanja 2009.

U brošuri se može pronaći popis svih priredbi i manifestacija koje će se tijekom godine održavati na području Koprivničko – križevačke županije.

– Na ovaj je način omogućeno svim zainteresiranim posjetiteljima da na jednom mjestu, među stotinjak događanja, izaberu nešto za sebe, navodi Zdravko Mihevc, direktor Turističke zajednice županije.

U brošuri je predstavljen projekt velikih uskršnjih jaja oslikanih u maniri naive koja će ove godine krasiti trgove hrvatskih i europskih gradova.

Mogu se pronaći i podaci o smještaju, muzejima, galerijama, turističkim agencijama i ugostiteljskoj ponudi.

Svi zainteresirani materijale mogu dobiti u turističkim zajednicama, agencijama, hotelima, a dijelit će se i na sajmovima.

Dizajn je djelo studija Generalić iz Koprivnice, a naklada brošure je 3000 komada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

vlasnik restorana Royal

FOTO Ivan Koren iz Kloštra Podravskog više od 30 godina vodi obrt, dobio nagradu za promicanje ugostiteljske struke

Ivan Koren, ugostitelj iz Kloštra Podravskog, aktivni član Skupštine Udruženja obrtnika Đurđevac te član Ceha ugostitelja i turističkih djelatnosti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti