SDP I PARTNERI

Jakšić predajom potpisa prvi potvrdio kandidaturu za gradonačelnika Koprivnice: Iza nas je lijep mandat, a najbolje tek dolazi

Također, predali su kandidacijske liste za izbor članova Gradskog vijeća Grada Koprivnice.

14:08h
0
IMG
Foto: GO SDP Koprivnica

SDP i koalicijski partneri HSS, HSU, HSLS i Glas danas predajom potrebnih potpisa potvrdili kandidaturu Mišela Jakšića za gradonačelnika Koprivnice.

– Hvala svim koalicijskim partnerima jer iza nas ostaje uspješan i lijep mandat. Ono najbolje tek sad dolazi, veliki projekti su pred nama i uopće ne sumnjam da otvaramo dodatno poglavlje u razvoju života naše Koprivnice. Hvala svim volonterkama i volonterima na prikupljenim potpisima. Skupili smo ih duplo više nego što je potrebno, liste smo predali. Hvala svima koji su pristali biti na listi i time nam iskazali veliku čast i odgovornost te uopće ne sumnjam da, zbog svega što smo dosad radili u mandatu i što vidimo sad u pretkampanji i kampanji, idemo prema još jednoj pobjedi – rekao je Jakšić, aktualni gradonačelnik uz kojega su bili zamjenica i kandidatkinja za zamjenicu Ksenija Ostriž (nezavisna) i predsjednik koprivničkog Gradskog vijeća Ivan Pal (SDP).

Također, predali su kandidacijske liste za izbor članova Gradskog vijeća Grada Koprivnice.

– Upravo smo predali sve dokumente koje trebamo za našu koaliciju Izbornom povjerenstvu i izražavam veliko zadovoljstvo zbog toga. Želim napomenuti da je ova koalicija funkcionirala savršeno četiri godine i upravo je ona najbolji primjer prakse u Hrvatskoj da takve koalicije mogu jako dobro funkcionirati iako nemate predstavnika u izvršnoj vlasti. Koalicija koja se zasniva na programima mora biti uspješna – smatra Pal.

Foto: GO SDP Koprivnica
Foto: GO SDP Koprivnica