novost

Janči pohvalio i podržao donošenje novog Pravilnika o izboru i proglašenju najuspješnijih sportaša grada Đurđevca

Uskoro se kreće s novim postupkom nominiranja kandidata o čemu će svi klubovi biti obavješteni te pozvani da dostave svoje prijedloge.

09:29h
0
Foto: djurdjevac.hr

Gradonačelnik Hrvoje Janči pohvalio je i dao potporu Upravnom odboru Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca za donošenje novog Pravilnika o izboru i proglašenju najuspješnijih sportaša grada Đurđevca.

Novi pravilnik na subotnjoj je sjednici izglasalo Upravno vijeće, a na prijedlog Nadzornog odbora. Prema novom pravilniku nitko neće moći biti nezadovoljan izborom, jer će od sada u postupku glasanja moći sudjelovati i svi sportaši, treneri, ali i građani.

– Naša Zajednica sportskih udruga broji preko 1400 sportaša koji su upisani u 21 članicu na području grada. Dajem punu podršku odlukama Nadzornog odbora i Upravnog odbora Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca da prema novom Pravilniku u postupak izbora budu uključeni i sportaši, treneri, javnost putem online glasanja, mediji kao i Upravni odbor, te da se sve članice obvežu na sudjelovanje i prijavu kandidata. Provest će se novi kandidacijski postupak koji će biti transparentan i jednakovrijedan prema svim sportovima i sportašima, naročito mladima radi kojih grad i ulazi u izgradnju sportske infrastrukture, financiranje trenera, prijevoza i sportske opreme – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Uskoro se kreće s novim postupkom nominiranja kandidata o čemu će svi klubovi biti obavješteni te pozvani da dostave svoje prijedloge.

Novi Pravilnik možete pronaći OVDJE.