25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
maslačak đurđevac

Jedan od najpoželjnijih i najmodernijih vrtića u Hrvatskoj u potrazi za čak sedam odgojitelja, doznajemo o čemu je riječ
J

Kako doznajemo, razlog zbog kojeg traže čak sedam odgojitelja, zapravo, ne može biti ljepši. Naime, u vrtiću Maslačak vlada pravi 'baby boom'

Ne propustite

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ovih su dana objavljena četiri oglasa s ukupno sedam radnih mjesta, koja se otvaraju u đurđevačkom Dječjem vrtiću Maslačak.

U prvom oglasu traže odgojitelja na određeno vrijeme kao zamjena za bolovanje na puno radno vrijeme. U drugom natječaju traže odgojitelja na neodređeno uz puno radno vrijeme. Na određeno do 31. kolovoza, na puno radno vrijeme, traže tri odgojitelja, dok u posljednjem oglasu piše da traže jednog odgojitelja na određeno vrijeme na pola radnog vremena, a osoba će biti zaposlena do 30. lipnja.

Kako doznajemo, razlog zbog kojeg traže čak sedam odgojitelja, zapravo, ne može biti ljepši. Naime, u vrtiću Maslačak vlada pravi ‘baby boom’, riječ o trudnicama koje odlaze na porodiljni pa se traže njihove zamjene, a rok za prijavu na sve natječaje je 14. ožujka.

Inače, Dječji vrtić Maslačak jedan je od najmodernijih i najpoželjnijih vrtića u Hrvatskoj, a tome u prilog govori i podatak da svake godine bilježi povećani broj upisane djece, otvaraju se nove odgojne grupe i osmišljavaju se novi programi.

Trenutno broji 18 odgojnih skupina, od čega je jedna skupina produljenog boravka, što je ukupno 297 djece.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×