MOGUĆNOST USLIJED EPIDEMIJE

Jeste ili želite biti nogometni trener? HNS je objavio hrpu predavanja i materijala iz svih područja

Nadam se da će svi aktivni treneri pronaći nešto zanimljivo i da će osvježiti svoja znanja, kao i da ćemo zaintrigirati one koji razmišljaju o trenerskom pozivu da nauče nešto više, rekao je ravnatelj Nogometne akademije.

11:45h
0
Foto: Jurica Karan
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

Hrvatski nogometni savez na svojim je službenim stranicama objavio stručne materijale Nogometne akademije za trenere i one koji to misle postati.

Koronavirus prekinuo je sva sportska natjecanja, ali kako biste ostali u dodiru s nogometom, možete proučavati video-priloge i poslušati razna predavanja koja govore o, primjerice, fizičkoj i tehničkoj pripremi, psihologiji ili odnosima s medijima.

– Aktualna situacija u svijetu sigurno nije ugodna, no moramo izvući najbolje iz nje. Sada je vrijeme za učenje i zato smo učinili dostupnima materijale iz praktički svih područja nogometa, a i njegovih pomoćnih znanstvenih grana. Nadam se da će svi aktivni treneri pronaći nešto zanimljivo i da će osvježiti svoja znanja, kao i da ćemo zaintrigirati one koji razmišljaju o trenerskom pozivu da nauče nešto više i ubuduće nam se pridruže na nekom od programa Nogometne akademije – rekao je za HNS ravnatelj Nogometne akademija HNS-a Vatroslav Mihačić.

Prezentacije i video-priloge možete pronaći ovdje.

čitam...