24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jozinović: Piškornica će proraditi za tri godine
J

Ne propustite

Davanjem suglasnosti Regionalnom centru za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske Piškornica za uzimanjem beskamatnog zajma za kupnju zemljišta potrebnog za gradnju centra, učinjen je važan korak u realizaciji ovog projekta ‘teškog’ 70 milijuna eura.

Mladen Jozinović, direktor Piškornice, objasnio je kako vjeruje da će lokacijska dozvola za projekt biti izdana prije ljetnih odmora u Ministarstvu, završava se i dorada studije izvodljivosti, tako da bi projekt trebao biti spreman za aplikaciju iduće godine. Najveći dio posla odradit će se 2015.godine, a radovi bi trebali završiti 2016., kada bi Piškornica trebala i proraditi.

-Projekt je dodatno poskupio izostanak sanacije odlagališta, usprkos sporazumu, tako da je na tome odlagalištu ostavljeno više od 150 tisuća tona otpada, dopremljenog iz kućanstava putem komunalne tvrtke, objasnio je Mladen Jozinović, direktor Piškornice, dodajući kako je i taj problem apliciran za sredstva strukturnih fondova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Ajmo Vatreni! Pogledajte atmosferu iz naših kafića, utakmica se gleda bez daha

Počelo je ludilo zvano Euro 2024! Naši vatreni se u Njemačkoj danas počinju boriti za prolazak teške skupine u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×