Jump nastupio u Karlovcu

09:29h
0
Plesni studio Jump u Karlovcu

Plesni studio Jump predstavio se po dvanaesti put na Susretima hrvatskih plesnih ansambala u Karlovcu s plesnim izvedbama seniorske skupine.

Ovi 24. Susreti po redu obuhvaćaju ansamble iz cijele Hrvatske, a najzastupljenija plesna kategorija je suvremeni ples. Iako se radi o revijalnom nastupu, Susrete je pratilo stručno povjerenstvo sastavu Vlasta Kaurić, Vladimira Vrhovšek i Rajko Pavlić koje po završetku Susreta ocjenjuje izvedbe svih ansambala.

Uz naše koprivničke plesače, koji jedini predstavljaju županiju kao članovi Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije, na ovim su susretima nastupila ukupno 22 plesna ansambla iz Hrvatske te dva gostujuća iz Slovenije i Češke.

Jump se predstavio s dvije plesne točke suvremenog i show dance plesnog izričaja, a koreografije potpisuje voditeljica Katarina Pavlek. Plesni studio Jump ove godine slavi 15 godina postojanja te napominju kako ih uskoro čeka gostovanje u Lipovljanima u sklopu plesne produkcije Cheerleading kluba Iskrice te velika završna priredba Plesodrom 2013. u Domu mladih (14. lipnja) na kojoj će nastupiti oko stotinjak plesača iz cijele regije.

čitam...
Loading...