Jump ponovno odlazi na svjetsko prvenstvo!

08:27h
0
Jump

Seniorska skupina Plesnog studija „Jump“ prošlog je vikenda sudjelovala na državnom prvenstvu „Croatia Open“ u Rijeci, u organizaciji Europske show dance Unije i ostvarila izniman plesni uspjeh.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Naime, u kategoriji suvremenog plesa, seniorke Jumpa osvojile su dva druga mjesta, a u kategoriji „open/MTV dance“ peto mjesto i tako su se kvalificirale na svjetsko prvenstvo pod nazivom „World Dancestar 2011.“ Konkurencija je bila izrazito jaka, no Jump se marljivo pripremao za navedeno natjecanje, sa željom da ostvari prošlogodišnji rezultat (srebrna medalja u suvremenom plesu) što im je ove godine uspjelo s čak dvije koreografije.

PetraOvaj veliki uspjeh naših koprivničkih plesačica, kao jedinih predstavnica cijele županije, Jump je, kako sami kažu, ostvario i uz razumijevanje i pomoć roditelja, sponzora (Belupo d.d., Komualac d.o.o.) i Grada Koprivnice. Uskoro ih očekuju naporne pripreme za navedeno svjetsko prvenstvo, zagrebački plesni festival „TREPS“ i državno prvenstvo u navijačkom i show plesu.

čitam...