7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kafići će za vrijeme Svjetskog prvenstva u Koprivnici raditi do 3 sata iza ponoći
K

Ne propustite

Za sve one Koprivničance koji s nestrpljenjem očekuju početak Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, stiže još jedna dobra vijest. Naime, kafići u Koprivnici radit će produljeno, kako bi svi oni koji žele gledati utakmice s društvom, mogli to raditi upravo u svom omiljenom kafiću ili terasi.

– Od 12. lipnja do 13. srpnja održava se Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, a zbog različitih vremenskih zona, utakmice će se u Hrvatskoj gledati u kasnim večernjim i noćnim satima, baš u vrijeme kada  kafići zatvaraju svoja vrata, a želja je ugostitelja da dodatnom ponudom pruže svojim gostima mogućnost gledanja utakmica u kasnijim večernjim satima, te se iz tog razloga predlaže ova Odluka o produljenju radnog vremena do 3 sata – stoji u Odluci koju je donijela koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak.

Odlukom se produljuje radno vrijeme ugostiteljskim objektima i za vrijeme trajanja manifestacije Podravskih motiva, a ugostiteljski objekti koji u navedenom vremenskom razdoblju žele dulje raditi, dužni su Upravnom odjelu za financije i poticanje poduzetništva Grada Koprivnice dostaviti Zahtjev za odobravanje produženog radnog vremena u ugostiteljstvu, na temelju kojeg će se izdati pojedinačna rješenja.

Produljeno radno vrijeme odnosi se i na terase uz ugostiteljske objekte, s time da se zabranjuje svako korištenje tehničkih uređaja za ozvučenje i izvođenje žive glazbe nakon 23 sata.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×